Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lepjem meg holnap este a barátomat? 19L
Figyelt kérdés
Nála alszom holnap, és meg szeretném lepni valami izgatóval és különlegessel.Normális válaszokat írjatok:) ő 20 éves.2010. dec. 23. 21:10
1/10 anonim válasza:
Te tudod, hogy őt mi izgatja föl.
2/10 anonim válasza:
Én azt csináltam tegnap este a páromnak, h csináltam egy masnit de csak fölül takart,felvettem mellé egy szexi bugyit meg combfixet és azt mondtam neki h menjen be a fürdőszobába és szólok ha készen vagyok. És bebújtam a takaró alá, és mondtam h keresse meg a karácsony előtti meglepijét. :)
3/10 anonim válasza:
22:05
ez tetszik. Leszel az asszonyom? :D
5/10 anonim válasza:
Huzzál fel valami dögös ruhát! Nekem be jött amikor anöm fel huzta utána jó meg farkaltam!!!!!!! :)
7/10 anonim válasza:
ajj férfiak..:D sör..:D szerintem is amúgy valami cuki cuccban várd az ágyban. vagy meztelenül.:D
8/10 full twirl válasza:
A kérdés szerint esti meglepiről van szó. Akkor én is inkább a sörre szavazok. Meló után csak arra tudok gondolni (meg meló előtt és alatt is). :)
9/10 anonim válasza:
Velem. Csináltátok már hármasban? :-)
10/10 anonim válasza:
Hát nem tudom, szerintem a pasik csak illemből mondják, hogy tetszik nekik a szexi ruci, de komolyan nem hatja meg őket a dolog, inkább ami alatta van :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!