Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy könnyebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy könnyebben vislejem a helyzetemet? Vagy egyáltalán jó irányba tudjam változtatni?

Figyelt kérdés
Röviden:28 éves lány vagyok,1 évet voltam az exemmel,mert már annak tekintem hiába találkozunk holnap, de sajnos a sok veszekedés miatt megcsalt, és csal a mai napig.De ez nem ilyen egyszerű mert titkolta előttem. Én 3 honapra rá jöttem rá, amit még akkor sem árultam el neki, hanem mikor lelepleztem, szembesítettem az esettel oda hívtam és megbeszéltem vele, hogy hagyjuk abba,meg megmondtam a véleményem neki.Ő elkezdett mentegetőzni,hogy eljön tőle,engem szeret,de várjak kicsit mert beteg nagyon/ez igaz/nem tudják mi a baja fekvő beteg, és sajnálja!Hozzá teszem rendszeres szexuális együttlétünk volt, heti 3 nap, a többit a csajnál van,mert együtt laknak,és ne is akármilyen.Érzem hogy imád az ágyban, és félek hogy csak ez ami miatt nem enged el könnyen!Gondolom akkor a csaj tudta hogy én vagyok egy darabig, csak mikor már velem nem mutatkozott,rejtegetett ami ugyancsak fura volt nekem derült ki számomra, hogy van valakije.Most fordult a kocka, mert én tudok a lányról akit állítólag elhagy,de erre várok 1 honapja, ő meg rólam már nem, hogy még vagyok!Tudom első hozzászólás az lesz, hogy egy gerinctelen féreg hagyjam a f*ba,de az a baj hogy szeretem nagyon, és még mondja ő is, és ha elakarom hagyni, nem engedi,és avval nyuktat, hogy már nem volt a csajjal szex majdnem 1 honapja, mióta beteg.1 viszont biztos, hogy tényleg nagyon beteg.Sokat fekszik,kivizsgálásokra járnak vele!Az exem pedig 34 éves!nagyon szenvedek, most sem tudok aludni, holnap találkozunk,de már a búcsúra gondolok, mikor újra egyedül hagy és megy haza hozzá:(Köszönöm a válaszokat!
2010. dec. 23. 04:39
 1/1 Szindus ***** válasza:

Szerintem lépj túl ezen a kapcsolaton. Zárd le. Ha valaki szeret, nem csal meg. Csak hiteget téged és becsap.

Ha te elhiszed neki, hogy szeret akkor nem tudok veled mit csinálni. Az én szemembe megcsalásra nincs mentség. Ha szeretem nem kell más. Ha a csaj beteg, biztos vannak szülei barátai akik kitartanak mellette. Utána majd azért nem fogja elhagyni, mert meggyógyult. Gondold át.

2010. dec. 23. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!