Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon rámunt? Milyen jelei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon rámunt? Milyen jelei vannak egyáltalán? Lehet ilyen?

Figyelt kérdés

Az elmúlt pár napban minden nap együtt voltunk, majdnem egy hétig. Ilyen még nem volt, de miután hazament, az utána következő pár napban nem igazán keres. Viszonylag még fiatal a kapcsolatunk. Előfordulhat, hogy rám unt?

19/L

2010. dec. 22. 23:08
 1/9 emberke ***** válasza:

volt amikor másfél hétig szinte folyamatosan együtt voltam a barátnőmmel és én nem untam rá. De jobban szeretem mint tavaly azis igaz.

16/f

2010. dec. 22. 23:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet, azt várja, hogy te keresd. Vagy taktikázik, épp ezért, mert nem akarja, hogy megund esetleg. Lehet azt érzi, hogy sok volt belőle, nem? Egyébként mióta vagytok együtt? Hány éves a srác? És hány napja nem keres?
2010. dec. 22. 23:14
 3/9 emberke ***** válasza:

előző vagyok.

lemaradt róla az hogy utána én sem kerestem a következő 2-3 napban nem kerestem és az ok: mindenki más engem keresett és egyszerűen arra nemvolt energiám hogy a szobámban az (francia)ágyamba esek rá este aludni és ne a földre. (ami elégé nehéz mert a szobám felét az az ágy teszi ki)

2010. dec. 22. 23:15
 4/9 emberke ***** válasza:
nem előző első
2010. dec. 22. 23:15
 5/9 A kérdező kommentje:
23 a srác és 3 hónapja vagyunk együtt, nem az hogy nem keres, hanem olyan passzívnak érzem..
2010. dec. 22. 23:18
 6/9 anonim ***** válasza:

Hogy érted, hogy passzív? Nem lehet, hogy csak fáradt, vagy ilyesmi? Vagy van valami gondja? Figyi, hívd fel vagy msn, vagy bármi, amin tartjátok a kapcsolatot, és mondd el neki, hogy úgy érzed, nincs valami rendben. Beszéld meg vele! Biztos csak egy félreértés...

Ja és még egy kérdés...nagyon személyes...de megmondanád? Szex?

2010. dec. 22. 23:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Isten ments hogy nyaggasd azzal, hogy rákérdezel mi baja. Igen, lehet hogy sok volt neki. De ez nem baj. hagyd levegőhöz jutni, ha az kell neki. Annyit írhatsz, hogy de jó volt ez meg az, meg milyen jól érezted magad, de ennyi. mást nem! Majd keres ha akar, és ő szóljon ha programra akar hívni.

32/N

2010. dec. 23. 10:12
 8/9 anonim válasza:
mi 3 éve vagyunk együtt lassan és nálunk ugy van ha 1 hétig folyamatosan találkozunk akkor kb 3 napig nem keress, de ezen en mar nem lepodok meg.17/l
2010. dec. 23. 10:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:)
2010. dec. 23. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!