Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt, és nagyon-nagyon bejön, mert nagyon megfogott a személyisége. Sokat beszélgettünk, ismerkedtünk, és szóba került a szex is. És ekkor jött a csalódás: elmesélte, hogy a megismerkedésünk napján este lefeküdt egy fiúval, mert "már nagyon hiányzott a szex".

Előtte 3 évig nem volt senkije, azt megelőzően egyetlen fiúval volt együtt, a szerelmével, akivel 6 évig jártak.

Nagyon szép és értékes nőnek ismertem meg, de pont ez az, amiért nagyon rossz érzés, hogy képes volt csak úgy odaadni magát valakinek, akit mindössze egy napja ismert.

Viszont megbántani sem akarom őt.

Hogyan mondhatnám ezt el neki?

2010. dec. 22. 22:02
 1/3 anonim ***** válasza:
81%

A nők ilyenek. Képesek hónapokig húzni a mézesmadzagot azok előtt, akik kedveskednek nekik, és a lelküket akarják megismerni. Ha viszont jön egy kan, aki feltüzeli őket, azonnal elszállnak az elvek, és már szét is tették a lábukat.

Hogy érdekeljen -e ez téged? Ne. Általában azzal kefélnek az első randin, akit csak testileg találnak vonzónak. Aki veszi a fáradságot, hogy megismerje őket, az TALÁN többet is kap. A kérdés az, megéri -e?

2010. dec. 22. 22:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
hát ez cink , de legyé öszinte , ha megis bántod kcisit elöbb-utóbb rá fgo jönni hogy igzad volt.. de azért 3 éet is meg lehet érteni . te jó ég 3 év .. ismerek vkit aki nem lotyó ..stb de már 3 hónap után ingyen adná bárkinek is magát :D .. mond el neki ,hogy mit érzel ,aztán .. "DE csalóttam .. stb" és akk jön ő h mit mond erre
2010. dec. 22. 22:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Van ilyen! Mi nők néha-néha teszünk olyat is, ami minket is meglephet.-szerintem ezért nem sértődik meg, ha ezt megbeszéled vele
2010. dec. 22. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!