Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Van olyan lány aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van olyan lány aki őszintén, élvezettel lenyeli a szerelme spermáját? Tehát, nem csak azért, mert arra gondol közben, hogy "szeretem, és ezért megteszem neki, mert ez neki jó", hanem azért, mert kívánja?

Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 18:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 10ből 9szer nyelem le,de akkor azt élvezettel.:)Csak azért,hogy a kedvére tegyek nem nyelem le,de nem is fontos egyébként a páromnak ez.Sok mindent megteszek a páromnak a kedvéért,de ezt nem.
2010. dec. 22. 21:33
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

a gazdag férfit leszopja a nője. a nő nagyon nem akarja lenyelni a férfi spermáját, ezért a férfi gondol egyet, majd megkérdi a nőt:

- te, figyelj csak, mit kérsz karácsonyra??

mire a nő: *nagyot nyel*

- B-bundát! x"D XD

2010. dec. 22. 21:56
 13/20 sasna ***** válasza:
100%
nem háborodtam fel.. de miért nem elég, ha lenyeljuk? :S
2010. dec. 22. 22:32
 14/20 A kérdező kommentje:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:32

Jaj te... :D

Engem csak érdekelt, hogy kb. milyen lehet azoknak a nőknek az aránya, akik élvezetből csinálják. :)

Egyébként a kérdésedre válaszolva csak annyit, hogy egy nő szerintem ne tegye ezt meg CSAK AZÉRT, hogy örömet szerezzen a fiújának. Vagy tegye élvezetből, azért, mert tényleg kívánja, vagy, ha nem, akkor legyen benne annyi, hogy mer ellentmondani a férfinak.

2010. dec. 22. 22:38
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
én igénylem hogy beleengedje és imádom, az is olyan testnedv mint a nyál mit kell ezen fenn akadni, az én pasimnak az íze is jó. és olyan jó érzés ahogy összemaszatolja a számat, meg általában forró is mikor kijön mint a forrócsoki. pedig teljesen normális párkapcsolatban élek, nem vagyok kva.
2010. dec. 22. 22:56
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a perverzség nem ott kezdődik, hogy szereted, ha ide vagy oda élvez a pasas... de ez csak az én véleményem.:). OK, az állaga nem a leggusztusosabb önmagában, de az én szemem előtt az szokott lebegni, hogy mennyei örömöket szereztem a barátomnak és ez a "ragacsos cucc" a tetszési indexe tulajdonképpen.:) Szóval aminek köze van Hozzá, az már rossz nem lehet.:D
2010. dec. 22. 23:13
 17/20 A kérdező kommentje:

A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:13

Tehát akkor kijelented, hogy te ÉLVEZED, hogy lenyeled? :)

2010. dec. 22. 23:17
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen igen, ki.:)
2010. dec. 23. 07:45
 19/20 anonim válasza:

A kérdésen eddig még nem gondolkoztam, de a válaszom rövid gondolkodás után az, hogy hosszú ideig élvezettel nyeltem le. Most már csak azért csinálom, mert tudom, hogy örömet szerzek neki vele, és ez engem is boldoggá tesz.

Az okom pedig: a cigi és a füves cigi. Nem kellemes ízű lesz tőle, főleg ha sok hónapja csinálja:S

2010. dec. 31. 00:33
 20/20 kicsiri2013 válasza:
én vagyok olyan zakkant hogy még évek elteltével is élvezem.csinálni is meg lenyelni is.sőt van olyan hogy szabályosan kérem hogy hagy csináljam.sokszor van úgy hogy én nem kapok cserébe semmit de nem is kérek mert az hogy neki milyen jó volt és mennyire élvezte nekem bőven elég.azzal hogy lenyelem olyan nekem mintha én is kielégültem volna vele együtt.nem mellesleg egy csomó olyan vitamin van a spermába ami jót tesz a szervezetednek.csak gondolj bele!végül is a megtermékenyítésnél is fontos.lehet hülyén hangzik de.nekem helyre állította a gyomorsav termelésem amin a gyógyszerek nem tudtak segíteni.ja és még valami!ha a pasi csinálja nekünk akkor "ők is lenyelik" a miénket!
2014. máj. 28. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!