Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan jó a fecebook? (Többi lent)
A barátnőm lassan obban szeretni a febookot mint engem, rám nem is figyel sak a fecebook-a
Mit tegyek? hogyan hódÍthatnám vissza
Nem. Én fent vagyok, néha, mikor úgy érzem, meg kell értenem, mi olyan jó benne, felmegyek, aztán egy perc múlva menekülök. Semmit sem lehet rajta csinálni. Lehet a többiek idióta és tartalmatlan bájcsevegését hallgatni (olvasni), és hasonlóan értelmetlen dolgokat csinálni. És ami a legjobb: tesóm miután 2től este tízig fent volt, és egyhuzamban Fészbukozott tegnap, ma röhögve meséli, hogy milyen debil ismerősei vannak, akik nem bírnak lekattanni róla, és hogy ez milyen szánalmas.
Tehát a dolgot eddigi tapasztalataim alapján lehetetlen megbeszélni, mert a függő nem érzi, hogy függő. Nem tudom, mit tudnál tenni. Tedd tönkre a gépet titokban:D
na elmondok neked egy ilyen sütnivaló home edésün tudást :D
a Google az Isten AZ Isten (mindenhol ott van , mindent tud.) [0-200 évesekig]
a Facebook pedig a tökéletes barát/barátnő (bármikor beszálgethetsz vele és nem küld el a pics@ba ha egy rohadt k*rva vagy :) ) [0-16 évesekig]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!