Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg olyan jó a fecebook?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan jó a fecebook? (Többi lent)

Figyelt kérdés

A barátnőm lassan obban szeretni a febookot mint engem, rám nem is figyel sak a fecebook-a

Mit tegyek? hogyan hódÍthatnám vissza

2010. dec. 22. 16:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
'beszopódott a fészbúkba!!!'
2010. dec. 22. 19:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Fenét, ugyanolyan sz@r mint a többi:)
2010. dec. 25. 21:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem. Én fent vagyok, néha, mikor úgy érzem, meg kell értenem, mi olyan jó benne, felmegyek, aztán egy perc múlva menekülök. Semmit sem lehet rajta csinálni. Lehet a többiek idióta és tartalmatlan bájcsevegését hallgatni (olvasni), és hasonlóan értelmetlen dolgokat csinálni. És ami a legjobb: tesóm miután 2től este tízig fent volt, és egyhuzamban Fészbukozott tegnap, ma röhögve meséli, hogy milyen debil ismerősei vannak, akik nem bírnak lekattanni róla, és hogy ez milyen szánalmas.

Tehát a dolgot eddigi tapasztalataim alapján lehetetlen megbeszélni, mert a függő nem érzi, hogy függő. Nem tudom, mit tudnál tenni. Tedd tönkre a gépet titokban:D

2010. dec. 25. 23:22
 14/15 anonim ***** válasza:

na elmondok neked egy ilyen sütnivaló home edésün tudást :D

a Google az Isten AZ Isten (mindenhol ott van , mindent tud.) [0-200 évesekig]

a Facebook pedig a tökéletes barát/barátnő (bármikor beszálgethetsz vele és nem küld el a pics@ba ha egy rohadt k*rva vagy :) ) [0-16 évesekig]

2010. dec. 26. 00:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Én Facebookon pókerezni szoktam :D de ha itt van a párom vagy én ott akkor sose vagyok fent rajta :D
2010. dec. 26. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!