Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan jó a fecebook? (Többi lent)
A barátnőm lassan obban szeretni a febookot mint engem, rám nem is figyel sak a fecebook-a
Mit tegyek? hogyan hódÍthatnám vissza
Ezek szerint nálad jobb...
Mondjuk én nem tudom mit lehet ott annyira csinálni,de én napi 1-2 percre belépek és ennyi.....
Regisztrálj te is, és kezdj el vele ott érintkezni. állítsd be a profilodon, hogy ő a csajod. Ha nem akarja, mert "nem tartozik senkire'", az gyanús. Ha facebook-on is leszar téged, akkor gond van. Ha pedig facebook-on minden oké köztetek, akkor nincs akkora baj. Egy aktív fészbuk-felhasználónak a profilja a való élete lenyomata. De utóbbi esetben a kapcsolatotok szép lassan átfordulhat virtuálisba. Érdemes lenne letesztelned a csajt, hogy ennek a folyamtnak mely pontján veszi észre magát..
Amúgy tökjó dolog a facebook tényleg, de ha valaki már előbbre helyezi az élete kézzelfoghatóbb elemeinél, ott gond van. Tudom, hogy most épp ez történik, de szerintem érdemes kipróbálnod, amit fent leírtam.
Csak a hülye magyarnak nagyszám.
Amerikában már évek óta megy úgy mint nálunk a vip.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!