Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg olyan jó a fecebook?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan jó a fecebook? (Többi lent)

Figyelt kérdés

A barátnőm lassan obban szeretni a febookot mint engem, rám nem is figyel sak a fecebook-a

Mit tegyek? hogyan hódÍthatnám vissza

2010. dec. 22. 16:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Nem tehetsz semmit. Az már régen rossz ha valaki inkább a gép előtt ül, minthogy törődjön a párjával..
2010. dec. 22. 16:44
 2/15 anonim ***** válasza:
60%
Jó ám!Nem gondolkoztál azon h van valakije és ott beszélnek?És az nem olyan feltünő?
2010. dec. 22. 16:44
 3/15 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem hanyagold a csajt. Ha fontos vagy neki, észreveszi magát, ha nem, akkor meg jobb is, hogy így jártál.
2010. dec. 22. 16:47
 4/15 anonim ***** válasza:
46%
Facebook-nak hivják. Talán nézd meg ..
2010. dec. 22. 16:50
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint nálad jobb...

Mondjuk én nem tudom mit lehet ott annyira csinálni,de én napi 1-2 percre belépek és ennyi.....

2010. dec. 22. 16:59
 6/15 anonim ***** válasza:
80%

Regisztrálj te is, és kezdj el vele ott érintkezni. állítsd be a profilodon, hogy ő a csajod. Ha nem akarja, mert "nem tartozik senkire'", az gyanús. Ha facebook-on is leszar téged, akkor gond van. Ha pedig facebook-on minden oké köztetek, akkor nincs akkora baj. Egy aktív fészbuk-felhasználónak a profilja a való élete lenyomata. De utóbbi esetben a kapcsolatotok szép lassan átfordulhat virtuálisba. Érdemes lenne letesztelned a csajt, hogy ennek a folyamtnak mely pontján veszi észre magát..

Amúgy tökjó dolog a facebook tényleg, de ha valaki már előbbre helyezi az élete kézzelfoghatóbb elemeinél, ott gond van. Tudom, hogy most épp ez történik, de szerintem érdemes kipróbálnod, amit fent leírtam.

2010. dec. 22. 16:59
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
nehogy már baazd! az lenne a legszánalmasabb ha regisztrálnál, és utána jó lenne a viszony...nevetséges ez a facebook...pedig mindenki hogy belebolondult...ne regisztrálj én azt javaslom, inkább mondd meg neki hogy állítson az idióta függőségén
2010. dec. 22. 17:02
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Naponta fellépek 1-2 percre, max 2 alkalommal. De tényleg van olyan ember, aki ott éli az életét, azt is megosztja, ha wc-re megy. Szerintem szánalmas ez az őrület.
2010. dec. 22. 17:04
 9/15 anonim ***** válasza:

Csak a hülye magyarnak nagyszám.

Amerikában már évek óta megy úgy mint nálunk a vip.

2010. dec. 22. 17:27
 10/15 anonim ***** válasza:
17.02: Nem szánalmas. Félreérted, nem a regisztrálástól lenne jobb a viszonyuk, hanem ez jó módszer lehetne a probléma feltérképezésére, letesztelésére. Nem azt írtam, hogy kattanjon rá ő is. Nem válik mindenki beteges függővé aki regisztrál. Azért mert vannak megszállottjai, nem muszáj bojkottálni. Lehet normálisan is használni. Te is meg szoktál inni 1-2 sört néha, pedig vannak alkoholisták.
2010. dec. 22. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!