Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy csaj ír nektek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csaj ír nektek egy verset örültök neki, fiúk?

Figyelt kérdés
Írtam egy szép karácsonyi kissé szerelmes verset. Gondoltam egyedit adok neki amit a boltba nem lehet megvenni és ez csak neki szól. Szerintetek?
2010. dec. 22. 13:03
 1/8 Funktasztikus ***** válasza:
öeülni örülnék csak furcsálnám:)
2010. dec. 22. 13:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát örülni örülnék, mert aranyos, de a verseket utálom, hallgatni meg még jobban, úgyhogy nálam mellőzni kéne azért, de ha mégse, akkor valahogy csak kibírnám, mire végigolvassa. :D
2010. dec. 22. 13:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Ember függő. Van aki szereti a verseket, van aki nem. Én az előző kategóriába tartozok. De nem is az lenne, hogy furcsálnám, hanem azért meglepődnék ( persze kellemes meglepetésként érne).
2010. dec. 22. 13:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Az igyekezet miatt,és azért mert megdolgozott érte kedvesnek tartanám,de inkább meglepődnék.Én is azok közé tartozom akik nincsenek oda a versekért..Egy kicsit kínosnak érezném magam,mert sose tudtam a vereseket áhítattal élvezni...

23/F

2010. dec. 22. 13:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem jólesne, még akkor is, ha amúgy bénán sikerül :)
2010. dec. 22. 13:18
 6/8 wu-tis válasza:
Ez egy nagyon aranyos gesztus. De nem szabad, hogy túl csöpögős legyen. Inkább frappáns és ami nagyon fontos EGYEDI.
2010. dec. 22. 13:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát gyanús. Nem szívlelem a bölcsészeket. Lehet jó, de ahhoz nagyon jónak kell lennie.
2010. dec. 22. 13:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Fenetudja.... Szetem nem kell vers, inkább mutassa ki az érzelmeit a gyakorlatban. Mondjuk dobja fel a hangulatot gyertyákkal vagy valamivel....

Lehet hogy ez csak azért van mert én vizuális típus vagyok...

19/F

2010. dec. 22. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!