Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nagyon tré hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon tré hogy 19 éves létemre egy 14 éves lánnyal járok?

Figyelt kérdés
Még a bunkó válaszok elött közlöm h nem vagyok Pedómaci.:) Szex nem volt és lassan 1 éve vele vagyok.
2010. dec. 22. 00:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha szereted nem mind1 mit gondolnak mások? Sz*rd le,és legyetek boldogok..Viszont ha már meg is kérdezed hogy tré-e,akkor nem szeretheted úgy teljesen...Mert bizonytalan vagy...
2010. dec. 22. 00:09
 2/14 anonim ***** válasza:

hát akkor már ideje lenne vele aludni

[link]

3/14 anonim ***** válasza:
még furcsa, de 4 év múlva nem lesz semennyire az. Szal ez kitartás kérdése. Hajrá!
 4/14 anonim ***** válasza:
Inkább a kérdésed "tré". Ha azért vagy, vele, mert szereted, akkor hogy tudsz így fogalmazni vele kapcsolatban? Meg minek érdekel, hogy itt mit írnak? A te dolgod.
2010. dec. 22. 00:10
 5/14 anonim ***** válasza:
viccet félre téve ez mind szép és jó hogy szeretitek egymást,de gondolom nálad tombolnak a hormonok,neki meg még messze nem kellene a szex-en gondolkoznia...
2010. dec. 22. 00:11
 6/14 A kérdező kommentje:
Csak azért vagyok kiváncsi mások véleményére mert a barátok család természetesen nem szolnak semmi rosszat.. A hormonokrol annyit hogy nem neház elfojtani.
2010. dec. 22. 00:17
 7/14 anonim ***** válasza:
akkor nem értem,mi itt a probléma?tart ameddig tart,sokat tanulhat tőled,legyetek boldogok,és hogy még inkább a szívemből szóljak,sza*d le a véleményeket:D
2010. dec. 22. 00:24
 8/14 anonim ***** válasza:

"nem vagyok Pedómaci."

"egy 14 éves lánnyal járok"

"lassan 1 éve vele vagyok"

Pedig 1 éve mikor 13 volt a KISLÁNY akkor te jogilag BŰNT követtél el és pedo voltál. Meg szerintem még most is az vagy...

Hogy a rancba lehet 19 éves "felnőtt" férfi létedre egy kis 14 éves gyerekkel járni, aki épphogy nem babázik már...

2010. dec. 22. 00:31
 9/14 anonim válasza:
ha szereted nem .. :)
2010. dec. 22. 01:44
 10/14 anonim válasza:

"Hogy a rancba lehet 19 éves "felnőtt" férfi létedre egy kis 14 éves gyerekkel járni, aki épphogy nem babázik már..."

hát ha tudnád milyenek a 14 éves lányok... manapság...

nem viccelek haverral mentünk a járdán szembe jött 1 csapat ilyen korú lány

azt megszólal az egyik viszked a puncim :OOOO

a másik erre de hülye vagy :d

na neee hát én ott majdnem lementem hídba kérdeztem is havert te is azt hallottad

mondja ja

20 évesek vagyunk mind a ketten

2010. dec. 22. 02:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!