Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevesz engem? Van egy fiú aki tetszik, és nem tudom, hogy közeledjek-e, és ha igen hogyan.
Van egy fiú (15éves) és tetszik nekem én (15 lány). Nem ismerem, reggelente szoktam látni mikor megy suliba meg esetleg délután ha egyidőben végzünk. Ő egy másik suliba jár a miénktől (1-2km) és tök normális meg minden de nem tudom van-e barátnője. Nem emós, nem jár bulizni, de még általánosban a bandájával verekedtek és ő volt a vezér, meg igazgatóit is kapott érte meg ilyenek. Próbáltam utána nézni, de egyik közösségi oldalon sem találtam, kérdeztem a szomszédait is de nem tudnak róluk semmit, nem tartanak senkivel kapcsolatot a családtagjaikon kívül. Tényleg tök normális ahogy megfigyeltem utcán nem nagyon szól senkihez, barátaival 2 év alatt 1x láttam. A dédmamája állítólag olyan beteg, hogy pelenkázni kell és ez viseli meg nem tudom. Segítenétek?
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!