Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki érti ezt? Érez úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki érti ezt? Érez úgy, ahogy én?

Figyelt kérdés

Szóval én képtelen vagyok olyat szeretni, aki nem szeret viszont. Ebből következhet az, hogy nem tudok szerelmes lenni senkibe. Mert nálam az gerjeszt szerelmet, ha szeretnek. Magamtól nem tudok senkit szeretni. Csak én vagyok ilyen bolond vagy más is érez így?

Szeretek, ha szeretnek. Ha pedig nem, akkor én se tudok :(

2010. dec. 21. 19:49
 1/5 szamóca. ***** válasza:
hát jelenpillanatban aztmondanám örülj neki...én persze csak olyat tudok szeretni aki sz*rik rám. de gondolom ez sem lehet egy áldásos állapot.. nem tudok tanácsot adni...próbáld meglátni az emberekbe a szeretetet, akkor talán menni fog...
2010. dec. 21. 19:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez csak akkor lenne igaz, ha mások is csak a te szerelmedtől szerethetnének beléd.
2010. dec. 21. 19:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam, hogy sosem szerettem. Csak fura ez az egész. Hogy csak akkor megy, ha viszonozzák. Az más kérdés, hogy ugyanolyan szar, ha elhagynak. Mindez nem jelenti azt, hogy nekem könnyebb. Csak egy általános állapotot írtam le, ami rám jellemző.
2010. dec. 21. 19:56
 4/5 anonim ***** válasza:
En a szerelembe vagyok szerelmes, es legfokepp magamba:))de a parom is imadom, es senkinek felsem tunik h ez nem igaz!De azert mindig hagyom h o jobban szeressen!csak egyszeruen legy nyitott, es ne akadj meg minden aprosagon.21L
2010. dec. 21. 20:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó neked, én meg szerelmes leszek nagyon hamar és nem tudom kiverni a fejemből pedig ő nem szeret...:(
2010. dec. 21. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!