Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasznál a szeretőm, vagy én őt?
Szeretem férjemet, évek óta együtt neveljük a gyerekeinket. Úgy lett mellette szeretőm, hogy kezdtem érezni, hogy egyre kevésbé izzik a kapcsolatunk. Megpróbáltam mindent, ami csak eszembe jutott, hogy javítsak rajta. Szeretünk együtt lenni az ágyban is, de már nem hoz annyira izgalomba, ha hozzámér, ha megsimogat ... Nekem pedig hiányzott a tűz. Én enélkül nem tudok létezni. Felkínáltam neki különböző "megoldásokat" (a végén már a swingert is), de nem akarta ezeket.
Ekkor elkezdtem keresgélni. És találtam. Fél éve vagyunk együtt, de több lett, mint szexkapcsolat. Emberileg nagyon közel vagyunk egymáshoz, én csodálom benne a férfit, az embert. Mindketten kapcsolatban élünk, vívódtunk,amikor több lett a viszonyunk, mint szex. 4(!)-szer szakítottunk. De nem nagyon megy egymás nélkül... De tudom, ő sem hagyná el a párját, Én is együtt akarok maradni a férjemmel. És itt vannak a gyerekeim is. Hogy lehet ezt épp ésszel kibírni, vagy divatosan szólva kultúráltan csinálni? Mit gondoltok?
Ha ilyen anyám lenne öngyilkos lennék. Szégyeld magad
13F
"A barátommal lenni viszont hatalmas élmény, akármeddig is fog tartani, sokat ad: szenvedélyben, izgalomban, gyengédségben. :)"
Ha a férjed elveszi a gyerekeid és beadja a válópert, akkor remélem, hogy elég lesz neked az a "sok", amit a szeretőd ad ;) További jó félrekúr@"st!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!