Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kihasznál a szeretőm, vagy én őt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasznál a szeretőm, vagy én őt?

Figyelt kérdés

Szeretem férjemet, évek óta együtt neveljük a gyerekeinket. Úgy lett mellette szeretőm, hogy kezdtem érezni, hogy egyre kevésbé izzik a kapcsolatunk. Megpróbáltam mindent, ami csak eszembe jutott, hogy javítsak rajta. Szeretünk együtt lenni az ágyban is, de már nem hoz annyira izgalomba, ha hozzámér, ha megsimogat ... Nekem pedig hiányzott a tűz. Én enélkül nem tudok létezni. Felkínáltam neki különböző "megoldásokat" (a végén már a swingert is), de nem akarta ezeket.

Ekkor elkezdtem keresgélni. És találtam. Fél éve vagyunk együtt, de több lett, mint szexkapcsolat. Emberileg nagyon közel vagyunk egymáshoz, én csodálom benne a férfit, az embert. Mindketten kapcsolatban élünk, vívódtunk,amikor több lett a viszonyunk, mint szex. 4(!)-szer szakítottunk. De nem nagyon megy egymás nélkül... De tudom, ő sem hagyná el a párját, Én is együtt akarok maradni a férjemmel. És itt vannak a gyerekeim is. Hogy lehet ezt épp ésszel kibírni, vagy divatosan szólva kultúráltan csinálni? Mit gondoltok?

2010. dec. 21. 18:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
61%

Ha ilyen anyám lenne öngyilkos lennék. Szégyeld magad

13F

2011. jan. 1. 16:03
 12/14 anonim ***** válasza:

"A barátommal lenni viszont hatalmas élmény, akármeddig is fog tartani, sokat ad: szenvedélyben, izgalomban, gyengédségben. :)"

Ha a férjed elveszi a gyerekeid és beadja a válópert, akkor remélem, hogy elég lesz neked az a "sok", amit a szeretőd ad ;) További jó félrekúr@"st!

2011. jan. 1. 16:38
 13/14 anonim válasza:
94%
Én csak annyit akarnék hozzászolni, ha mindezt egy ffi írta volna az más lenne.Sajnos nekünnk nőknek még mindig errkölcsösnek kell maradnunk. Ne kérdezd miért kedves kérdező. Sajnos tőlünk csak azt várják a pasik, hogy otthon és a gyerekekkel legyen minden oks és kövesd a párod ahova csak akarja. Minden ffi ilyen nőre vágyik. Aki karRiert épít, aki ki akarja mondani, hogy vele mi van az nekik nem kell. Egyszóval megint eljutottunk oda, amit minden nő társunk tud. MINDEN FFI ÖNZŐ!
2011. jan. 14. 10:30
 14/14 A kérdező kommentje:
:)
2011. jan. 16. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!