Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vihetném el a barátnőmet?
hát egy jobb éttterembe? egy vacsira? az ízlésvilágát, azért jó ha tudod. de ezért az is jó, ha egy hagyományos színvonalas étterembe viszed. te is legyél csinos, és neki is szólj, hogy picit csinosabb ruhát húzzon. neked kell tudni milyen a stílusa. megnézhetnétek valami musicalt, opera is jó ötlet, bár azt kevesen szeretik szerintem, de egy romantikus színházi darab is jó ötlet lehet. a széchenyi fürdőben szokott olyan lenni, hogy éjszaka is nyitva vannak, nem tudom mikor van ez. az pl. elég izgi lehet, én is ki akarom próbálni egyszer:)
ha tudsz főzni, főzhetnél otthon neki és akkor lehet peszgő, virág. Nem tudom honnan írsz, de Pest környékén vannak szép helyek. szentendre-ide hajóval meenni a legjobb. Visegrád-gyönyörű kirándulóhely, Gödöllőn a kastély...ha nem pesti vagy bocsi. de egy kis városnézés szerintem jó ötlet lehet.
én a helyedben a csúcsra vinném el
utána pedig egy bécsi hangulatú cukrászdába hogy cappuchinókrémes legyen az orra amit letörölnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!