Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Van egy lány akivel együtt vagyok és nagyon lázad még én 17 vok ö 15. Többi lent

Figyelt kérdés
dohányzik, iszik mondjuk nem sokat de sokszor de ez főként a közeg miatt van ahol tanul. De egy nagyon kedves aranyos okos lány és imádok vele lenni és ő is velem. De ez az életstílus az én elveimnek alapból ellentmond de ezt nála nem tudtam elkülöníteni. Ez sakk matt? mondjatok véleményeket, tapasztalatokat de ha lehet ne hülyeséget... kösszi
2010. dec. 20. 19:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez fasza, reménykedj h melleted megváltozik, volt már ilyenre példa...
2010. dec. 20. 19:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Próbàld meg kihuzni abból a közegbõl!Nincs olyan egyébként,mert a "közeg",ha nem akar inni stb.akkor nem csinàlnà!Es elég baj,hogy màr 15 évesen ezt csinàlja,akkor mi lesz késõbb???
2010. dec. 20. 19:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Próbáld meg kiszedni belőle. Ha nem sikerül, akkor gondolkozz el rajta, hogy talán mégsem olyan okos.
2010. dec. 20. 19:57
 4/9 A kérdező kommentje:
kihúznám ha lehetne de az a közeg sajnos az ahol tanul.... szóval elég gázos a dolog....
2010. dec. 20. 20:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha 15 évesen iszik, mi lesz később?

Hát kinő a pubertásból és abbahagyja. Ne légy már punci, nem kell világvégét vizionalizálni azért, mert egy gyerek kipróbál dolgokat. Te ketrecben nőttél fel? Vagy csak felsőbbrendű lényként neked szabad volt ilyeneket csinálni?

15 évessel azért nem jó kapcsolatba kerülni, mert a lányok személyisége 20-22 éves korukra alakul ki - van akié akkor sem. Az akkori őt is szeretni fogod?:)

2010. dec. 20. 20:02
 6/9 A kérdező kommentje:
érdekes kérdés... :D
2010. dec. 20. 20:05
 7/9 A kérdező kommentje:
de azt tudom hogy most mit érzek és elmondása szerint ő is....
2010. dec. 20. 20:07
 8/9 anonim ***** válasza:

tapasztalat ha mellette maradsz hathatsz rá.

hasonló helyzetben voltam, csak én szerettem a csajt, és el hagytam, nem s az életmódja miatt, de nem ez a fontos, hanem miután elhagytam nagyon mélyre sülyedt, elkezdett drogozni, meg nála fiatalabbakkal disco wc-jébe... :/

2010. dec. 20. 20:41
 9/9 anonim ***** válasza:
elírtam: én nem szerettem
2010. dec. 20. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!