Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet visszaszerezni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet visszaszerezni a lányt/nőt, akivel meggondolatlanságból mi szakítottunk?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 19:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Gondolkodsz, beszélsz, cselekszel...

Részletek?? Mik vagyunk mi b..meg?

2010. dec. 20. 19:31
 2/15 A kérdező kommentje:
Szándékosan nem mondtam részleteket. Nem is fogok. Úgyértem a kérdést, hogy hogy kell ilyenkor egy lánnyal viselkedni? Mennyire szabad rámenősnek lenni, mennyire nem? Egyáltalán átlagban mennyi esély van?
2010. dec. 20. 19:34
 3/15 szamóca. ***** válasza:

nyilávn helyre kell hozni amit elrontottál.

ki kell javítani, rá kell venni hogy megbocsásson, érted...de ezt csak akkor tudnánk kifejteni ha tudnánk a történetet.

2010. dec. 20. 19:36
 4/15 anonim ***** válasza:

Te sem vagy egy értelmes ember, kérdező...

Csak az üldözési mánia lehet a mentséged...

De akkor nem tudunk és nem is fogunk segíteni. Hülyeséget meg ne kérdezz, mert minden ember más.

2010. dec. 20. 19:41
 5/15 anonim ***** válasza:
Ti meg ne válaszoljatok csak úgy hülyeségből. Próbálj vele beszélni, értesd meg vele, hogy csak felindultságból tetted, nem gondoltad komolyan, stb. Légy vele kedves, udvarias, beszéljétek át a dolgokat, ha van olyan problémátok, amiről nem beszéltetek / semmi köze nem volt a szakításhoz, azt is beszéljétek meg induljatok tiszta lappal, stb. Vagy a nyakadba ugrik, vagy nem, de akkor egyszer úgy is szakítás lett volna a vége. Bár tényleg fontos, hogy mi volt a kiváltó ok, és hogy mennyire volt súlyos, de ezt talán te is fel tudod mérni, viszont egy próbát mindenképp megér, ha még szereted. Ha elmész hozzá, vigyél neki virágot, csokit, vagy valamit ami kettőtökre emlékezteti. Sok szerencsét!
2010. dec. 20. 19:47
 6/15 anonim ***** válasza:

Először azon gondolkozz el, hogy az újrakezdés nem lenne-e szintén meggondolatlanság. Ha ennyire labilis voltál szakítás terén, akkor az újrakezdésnél sem biztos, hogy stabil alapokon állsz! Nagyon gondold meg mit teszel, mert óriási kárt okozhatsz ismételten.

Amúgy elegendő egyetlen dolgot figyelembe venni. Szereted őt? Akkor nincs szükség tanácsra, mert tudod mit kell tenned. Ha nem tudod ezer százalékra, hogy ő kell neked, akkor felejtsd el a dolgot, mert az lesz a vége, hogy megint dobod...

Van kis rálátásom a dologra, ezt a kommentet vedd úgy, mint jótanácsot egy lánytól, aki bele tudja magát helyezni az esetedbe.

Hogy a lánynál mennyi esélyed van? Jóég tudja. Csak annyit mondok, hogyha szerelmes, az sem garancia arra, hogy újrakezdené egy olyan emberrel, akinek egyszer már nem kellett...

2010. dec. 20. 20:44
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az utolsó válaszokat, ilyesmire számítottam. Megkönnyítettétek a gondolkodásomat.:) Csak nem tudtam milyen úton elindulni, nem mertem semmit csinálni, nehogy elrontsam mégjobban.
2010. dec. 20. 22:58
 8/15 anonim ***** válasza:
gyerekek, felmelegítve csak a töltöttkáposzta jó
2010. dec. 21. 00:55
 9/15 anonim ***** válasza:
Azért írd majd meg mi lett. Már csak a statisztika miatt... :)
2010. dec. 22. 13:33
 10/15 anonim válasza:
sok sikert:/ sajnos egy cipőbe evezek veled félig meddig van egy nő akit szeretek de ő nem szeret engem:S és tudom hogy csak azért van velem mer egyszerűen szeret velem lenni sokat nevetünk, jól mulatunk de ez nekem kevés és nem szeretném kitenni magam még több csalódásnak:(:(:( de félek hogy abba a helyzetbe kerülök mint amibe most te vagy
2010. dec. 27. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!