Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert gondolja ezt rolam a parom?
Figyelt kérdés
A napokban a parom latta,hogy van egy ovszer a zsebemben.Kerdezte,hogy kivel akartam elhasznalni,meg stb hulyesegek,en mondtam hogy vele.Meg hogy csak vele voltam eddig,s nagyon osszevesztunk.Nekem ez annyira faj,mar lassan 3 eve vagyunk 1utt,nem csaltam meg senkivel,nem is akartam,s nem is akarom.Es en vagyok a ,,szaros,,.Miert teheti ezt?Hozzateszem,hogy mar egy jo honapja nem voltunk 1utt(nem szeretkeztunk)de ez nem az en hibanbol eredoen,mert en mindig kezdemenyeztem s mikor visszautasitott akkor is probaltam,de semmi.Lehet azt gondolja hogy amiert tole nem kaptam semmit,igyhat mashoz akartam fordulni?:(:(:( Nagyon csalodott vagyok,mert ilyen meg nem esett meg velem 1x sem az eletben,kerlek valaszoljatok.ki volt ilyen helyzetben meg rajtam kivul,hogy kezeltetek a dolgokat(hozateszem,hogy megbeszelni nem lehet vele),es mi tortent utanna?:( Nagyon ossze vagyok torve...tanacsokat szeretnek:(2010. dec. 20. 19:26
1/3 anonim válasza:
Ha nem lehet megbeszélni vele, akkor haygd el...
Majd rájön, hogy szüksége van rád, ha meg nincs, nem tehetsz semmit. A debilság ellen sem lehet mit tenni.
Ha csak a féltékenység vette el az eszét amitt, amit írtál, mert valószínűleg azt gondolja, amit írtál, akkor csak a beszéd segíthet...
2/3 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy mért nem akar szeretkezni?
És hogy mi az oka a bizalmatlanságának?
Nem akarlak elkeseríteni, de az is lehet, hogy ő lépett félre és ezért nincs szex, és ezért tereli rád a gyanúsítgatást, hogy ő megússza. DE EZ CSAK EGY ELMÉLET.
Beszélnetek kell, és megoldani a gondokat.
3/3 anonim válasza:
Aki féltékeny saját magában nem bízik leginkább..Szerintem tart attól hogy a szegényes sexuális életeteknek ez lesz a vége..És akkor az az ő hibája..Nálunk is szoktak ilyen idők járni..Sok gond, és egyszerűen örülülnk neki ha aludhatunk, és nem kell agyalni, de mi nem esnénk soha ez miatt egymásnak..Támogatni, és szeretni kell egymást nehéz időkben is..Nem fogja az önbizalmát erősíteni ha támad..Ezt kell vele megértetni..Hogy attól még hogy ritkázzátok Vele a legjobb, és nem cserélnéd le senkire.. én legalábbis ezt tenném..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!