Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogproblémám van, és azóta nem igazán merek nőkkel ismerkedni. Mit tegyek?
12:03-as vagyok.
Hat gratulalok hozza, sok boldogsagot Vele.
Ettol fuggetlenul, nem ertem a lekezelo hangnemet azzal kapcsolatban, hogy 15 eves korod ota sosem voltal egyedul, amit az utanam kovetkezo valaszolonak cimeztel. Amit leirtam, tovabbra is tartom, annak ellene is, ha nem tetszik. Az ismerkedos kerdes latom mar megoldodott, senki nem karhozott 2 honapnyi egyedulletre. Te irtad, hogy neked igy nem megy az ismerkedes, tanacsot kertel, mi pedig adtunk. Vilagos, hogy mindennek meg van az ara: ha nem mersz csunya fogakkal ismerkedni, akkor ket honap sporolas es onmegtartoztatas.
De mertel. Es itt volt a lenyeg.
Kedves 12:03-mas!:)(Jó lenne,ha az oldal tulajai fűznének nevet a commentekhez,mennyivel egyszerűbb lenne)
Az nem lekezelő hangnem akart lenni,bocsánat érte,ha úgy jött le...Csak annyi volt az egészben,hogy ő öcsémezik,stb...Azt meg nem szeretem,és nem oltogatást kértem,hanem tippet/tanácsot.Am Férfi vagyok,és 22 éves.:)
Én vagyok az "öcsém"-ező.
"Haver,én 15 éves korom óta nem voltam egyedül...SOHA!!!"
Ez inkább rossz, mint jó.
Egyszer próbáld meg kívülállókkal elolvastatni, hogy mit írtál. Van egy férfi, aki azért problémázik és ír egy ilyen oldalra, mert 2 hónapig nem tud csajozni.
Kedves "öcsém"-ező...:D
Nekem ez nagy probléma,mindig szerettem habzsolni az életet,de nem hiszem,hogy én egyedülálló férfi vagyok a világon,aki így gondolja...
Elolvastattam másokkal is,de idegenekkel nem tudtam,az ismerősök pedig ismerik a beszéd,írásstílusomat,így nekik nem volt lekezelő...Mint már említettem,elnézést,ha úgy jött le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!