Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy az ilyenekre bukik a nők többsége? LINKKEL!
Gondolok itt arra hogy bármelyik buliba elmegyek, csak ilyen srácokkal látok kva szép csajokat smárolgatni meg ilyenek. Megpróbáltam énis ezt az "életmódot" (buliba csajozgatás) de sehogysem sikerül, mert állandóan kitérnek eltolnak h van barátjuk stbstb... És ahova én járok iskola ott nincs 1 csajsem:/:/ nem megy a csajozás, pedig nem látom magam csúnyának...
Erre a linkre gondolok / hasonló stílusú srác :
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Köszi a választ!
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:14
Most nem azért, de ez fordítva ugyanúgy létezik. A nők is sokszor jönnek ezzel az "ilyenek a férfiak" szöveggel. Nem gondolod?
Aki a discóban próbál ismerkedni az ne csodálkozzon. Majd ha felnősz ahhoz, hogy értelmes kapcsolatot keress akkor találsz is értelmes lányt.
Ha pedig a discóóra vágy mindenképp, akkor javaslom, hogy itasd le őket jobban, hátha megszépülsz egy estére. Hajrá!
A sz*r sz*rt vonz..
Azok a lányok se különbek,akik ilyennel járnak mint az a gyerek...tipikus csicska.
A belűlről rothadó alma......
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:15
állítottam én egy szóval is hogy a nők nem így viselkednek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!