Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért remegtem? Hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért remegtem? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

szombat este ott aludtam barátoméknál hevesen csókolóztunk és levettük egymás pólóját.és egyszer csak elkezdtem nagyon nagyon remegni.. kívántam őt nagyon de nem mentünk tovább..

ha következőleg ott alszom. akkor az jó ha tovább megyünk?

2010. dec. 20. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Meg ne próbáld, megtiltom neked, hogy szeretkezz!!

Most nem fogsz mi??

Miért kell ilyen hülyeséget kérdezni? Ha nem vagytok gyerekek, akkor csináljátok boldogan!

2010. dec. 20. 17:34
 2/4 anonim ***** válasza:

csak fáztál!

legközelebb kérd meg hogy fűtsön be!

2010. dec. 20. 17:38
 3/4 anonim ***** válasza:
nee ne fűtsél be!! Hidd el szereti ha hűvös a szoba egy kicsit :):):))))))))
2010. dec. 20. 18:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Én barátnőm is remegett mikor együtt voltunk, próbáltam nyugtatni, magamhoz szoritani, akkor is remegett, de aztmondta szokott ilyet :)
2010. dec. 21. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!