Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak? Mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel szakítanék (természetesen személyesen) se nincs semmi jó ötletem, amit mondhatnék úgy hogy neki annyira ne fájjon! Nagyon szerelmes, viszont nálam már elmúlt.2010. dec. 19. 18:35
1/6 anonim válasza:
Azt, hogy ne haragudjon, de kihűltek az érzelmeid.
2/6 anonim válasza:
Én anno úgy szakítottam, hogy elmondtam neki szépen mi a gondom. (nekem ki sem alakultak vele kapcsolatban érzelmeim) Tehát zsupsz beszéltem vele és kész.
3/6 anonim válasza:
Akármit mondasz neki, akkor is fájni fog!
Esetleg kezdd azzal, hogy elmondod a jó tulajdonságait, és csak az után, hogy bár semmi rosszat nem tett, Te már nem vagy szerelmes, és nem akarod folytatni.
4/6 anonim válasza:
Szerintem keress egy nyugodt szituációt, és biztosítsd róla, hogy sokat jelent neked, de az érzelmeid elmúltak.
Sajnos, ha ő valóban nagyon szerelmes, akkor fájni fog neki, de ha értelmes lány, akkor el fogja fogadni a helyzetet, és idővel ő is kiszeret belőled.
Sok sikert.
5/6 anonim válasza:
mondd meg neki őszintén az igazat.abból baj nem lehet
6/6 anonim válasza:
ne várj a "megfelelő pillanatra" úgysem fog eljönni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!