Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Ki akarok szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Timido kérdése:

Mit tegyek? Ki akarok szeretni egy fiúból, de nem megy.

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és beleszerettem egy 20 éves fiúba. 3 éve ismertem meg az interneten, és találkoztunk már többször, de akkor még semmit nem éreztem, hanem 2 éve szerettem bele. Tudom hogy tetszem neki, és hogy szimpatikus vagyok, de nagyon makacs, és az eszére hallgat, ezért nem figyel rám, mert fiatal vagyok. Van még egy ok, de nem mondja el mi. Én meg szenvedek. Nagyon szeretem, de mit csináljak? nem akarom szeretni.
2009. jan. 22. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
16vagyok /lány, 4-5 éven keresztül tetszett egy nálam pár évvel idősebb fiú, és sikerült elfelejtenem, már látom, hogy nem is helyes, és nincs benne semmi:D ha az a fiú nem akar összejönni veled, akkor hagyd, és kész... felejtsd el. talán pár év múlva (ha felnőlsz:)) ő is belemegy. de addigra már lehethogy találsz mást:)
2009. jan. 22. 20:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Sztem hagyd a francba...menj szorakozz a csajokkal,pasizz erezd jol magad..majd rjon o h mit veszitett:Des jobb..ha kororsztalyodhoz kozelebbi pasast kapsz..a 20evesek ebben az idoben..nagyobb resze csak sexet akar..s mindhogy kudarcba legy..inkabb most szorakozz s erezd jol magad:*
2009. jan. 22. 20:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszotok! Jólesett. :) Remélem sikerül túllépnem rajta, mert már tényleg itt lenne az ideje. Megfogadom a tanácsaitokat. :*
2009. jan. 23. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!