Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem bíznak bennünk a szülők?
Nemrég van barátnőm, kb 1 hét múlva leszünk egy hónaposak. úgy volt hogy 2 napra felmegyünk a hegyekbe kirándulni mi ketten és a tesójáék. Mondom anyának hogy mennyiből jönne ki szerinted. Erre ő : Nem engedlek sehova, nem kell még unoka!
Ez nagyon rosszul esett, mért nem lehet bízni bennünk? :S mért nem támogatnak? :S
Hát akkor nem igazán értem!
Jó.ha 13-15 évesek lennétek akkor megérteném hisz még gyerekek na de igy!
szerintem csak féltenek :))
aaj ez a legszarabb szöveg hogy nemkell még unokat... azthiszik nem tudjátok megoldani ha nagyon akarjátok?? barátnőm felmenői is azér nem engedik el sokáig mer nehogy... jó mi még 3 hónap alatt nem feküdtünk le, de megtehettük volna már többször is... különben is, jó kislány korán fekszik, hogy időben hazaérjen ;)
hát am nincs jobb ötletem, idővel majd megbékélnek a gondolattal. na meg valsz azér mer csak 1 hónapja se vagytok együtt, nemakarják hogy elkapkodd. ha azt látják majd hogy fél év mulva is együtt vagytok megértésben szeretettel egymás iránt, sokkal toleránsabbak lesznek, legalábbis ebben bizom, hogy igy müködik talán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!