Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok féltékeny? Vagy túlreagálom? Részletek alul
Figyelt kérdés
A barátom is használja a gyakorikerdesek.hu-t, ő még a nevét is kiírja. Így ismertem rá egy kérdésére...Ami arról szólt, hogy egy lány megnézte az utcán, és bánja, hogy nem ment a lány után "próbálkozni". Már írtam neki egy smst, hogy beszélni akarok vele, azt hiszem belinkelem a kérdést, és hagyom, hogy megmagyarázza a maga módján. Tudom, hogy a férfiak megnéznek más nőket is az aktuális partnerükön kívül, de szerintem az, hogy utána akart menni, már sok. Most mit tegyek? Itt bőgök már fél órája...1,5 éve vagyunk együtt.2010. dec. 19. 05:38
11/16 anonim válasza:
Nem csalt meg.
Lehet, hogy csak poénból írta ki, ki tudja, mindegy, úgy is megbocsátasz neki az tuti, ismerem már a nőket:D
20f
12/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, megbocsátok-e neki. Sok kis stiklije volt, mindent megbocsátottam. Az én türelmem is véges...
2010. dec. 19. 08:22
13/16 sasna válasza:
ne gondold, h csak beszélgetett volna.. sztem jobb, ha az ilyet otthagyod, nekem is ilyen baratom van, és ez csak fokozoódni fog..
14/16 sasna válasza:
08 : 02 - és mégis miért bocsátana meg? az én barátom is ilyen, és már annyit szenvedtem vele, h nem igaz.. komolytalanság és kész.. ja, és az én baratom is azzal védekezett, h jajj, csak poén volt.. de ha én flörtölnék " poénból " vmi pasival, akkor kitörne a harmadik v.h..
15/16 anonim válasza:
Hát szerintem csináld meg a módszereddel. Ha együtt vannak, sőt, másfél éve együtt vannak, el lehet várni a másiktól, hogy nem a neten kér tanácsokat, főleg hogy arról, hogy a másik lánynak tetszik-e! Szerintem beszélj vele..
16/16 sasna válasza:
utolsó, azt hittem már, h csak én látom ezt igy, de örülök, h nem :) amugy meg ez nem hiszti, mert ha 1 pasinak baratnoje van, akkor azért elvárható, h nem csinal ilyeneket.. vagy akkor ahhoz is eléggé " férfias " lesz, vagy inkább fickós, vagy h is mondjam.. h akkor szakit a baratnojevel, és keres mást, aki neki jobban megfelel.. csak azt nem értem, h minél jobban szeret 1 lány vkit, az annál szemetebb vele :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!