Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan férfi, aki általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi, aki általában megcsalta a barátnőit, de ha összejön olyan lánnyal, akivel nagyon szeretik egymást és akinek fontos a hűség, képes a hűségre? Vagy ez egy típus, előbb-utóbb úgyis "megesik"? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 21:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

a férfiak nem változnak,mégha életuk szerelmérol is van szo!!!

Egyszeruen bennuk van a vadászoszton,mint a ragadozo állatokban,és ne felejtsuk el,hogy amit szabad 1férfinak, azt végképp nem szabad 1nonek!!Amivel mondjuk nem értek egyet:ha 1 férfinak tobb csaja volt már élete során,akkor frajer kanos csávo,de ha egy nonek tobb pasija volt már,akkor az egy budos ku..a!hát van igazság a foldon?!??!?

2010. dec. 24. 23:54
 12/22 modian ***** válasza:

azért a frájer kanos csávókról is megvan a nők véleménye...

szerintem aki már büntetlenül evett a tiltott gyümölcsből, akkor próbálkozni fog, bízva abban, hogy nem bukik le, ha meg lebukik, akkor meg már túlélte egyszer, majd túléli most is

20/F vagyok és hűséges, szóval tapasztalat kizárva, de saját élettapasztalat alapján kitartok amellett, amit írtam

nem léptem félre és első csajom a jelenlegi, remélhetőleg az utolsó is

így is baromi nehéz ám hűnek maradni, ha már túl lennék pár csajon akkor már bevállalósabb lennék...

2010. dec. 25. 00:05
 13/22 anonim ***** válasza:
ne reménykedj nem valszinű
2010. dec. 25. 00:11
 14/22 anonim ***** válasza:
49%

Én _eredetileg_ voltam hűséges típus, és majd ha találok egy igazi érett, hozzám való _nőt_, akkor ismét az leszek.

Addig meg eljátszadozom a lányokkal, akik valamiért az olyan szemétládákban látják a messiást, mint amilyen most én vagyok. Haladni kell a korral, az én értékem nem fordítottan arányos a partnereim számával.;)

2010. dec. 25. 01:15
 15/22 Mentifantezsvér ***** válasza:
Vér vízzé nem válik..nelégy navín...
2010. dec. 25. 01:39
 16/22 anonim válasza:

Én ilyen fiú vagyok sajnos, nem vagyok rá büszke:S Viszonyt szerintem van olyan lány akiért képes lennék megváltozni, remélem találkozom majd vele egyszer.

20/F

2010. dec. 25. 01:58
 17/22 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem van egy 18 éves nagyon nagyon jóképű, helyes barátom, akiért minden kis korabeli és fiatalabb csitri odavan, ezt nem csak ő mesélte nekem, hanem ismerem régebbről, tudok egy-két dolgot a csaj-ügyeiről. 2 hetente variálta a barátnőit, de úgy lépett egyik kapcsolatból a másikba, hogy az új kiszemelttel már csalta az addigi barátnőit, és így tovább. Aztán összejöttünk egy buliban, és azóta is "nagyon egymásra vagyunk találva". Nem is vágyik más lányokra, elege lett a sok kis hisztis picsäból, én vagyok az első normális nő az életében. Minden nap együtt vagyunk, szinte csak aludni járunk haza a családunkhoz, együtt megyünk bulizni, iszogatni, vásárolni, mindenféle dolgot intézni. Tudom, hogy nem csalt meg, hiába van a vérében - ahogy itt egyesek állítják -, ideje sem lett volna, és mikor alkalma lett volna (pl. párszor nekem nem volt kedvem elmenni iszogatni velük), akkor sem tette meg, inkább kiosztotta kicsit részegen a sok kis picsät (barátai és ő is mesélték). Majdnem 1 éve vagyunk együtt, az eljegyzést tervezgetjük már. Szóval én azt mondom, hogy tényleg elég hihetetlen, de ugyebár a kivételek erősítik a szabályt. 21/L
2010. dec. 25. 10:11
 18/22 anonim ***** válasza:

nagyon ritka

én is elhittem azt ugyanúgy megcsalt

de ha fiatal volt a fiú amikor megtette és most idösebb 5-6 évvel akkor lehet benött a feje lágya

2010. dec. 25. 11:04
 19/22 anonim ***** válasza:
ma 10:11, minek az eljegyzés? Úgy is megunjátok egymást. Meg annyira keményen állítod be a barátod. Kiosztotta a kis p*csákat. Aztán majd koppanni fogsz. Pont az olyanokat, mint Te a legkönnyebb becsapni. Az állandó partnerváltogató is megpihen picit néha, mivel erőt kell gyűjtenie a munkájához, az életéhez és a vadászatához. Aztán megy is tovább.
2010. dec. 25. 11:16
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem ismered a barátomat, hogy milyen körülmények között nőtt fel, milyenek a családi kapcsolatai, szóval ne nyilatkozz, légy szíves! Lehet, hogy többet látok az életéből, mint te, és jobban el tudom dönteni, hogy tényleg komolyan gondolja-e velem vagy sem. Mellesleg nem vagyok már kiskamasz, hogy be lehessen csak úgy csapni.

Nem állítom be keménynek, mert nem az, de ha így jobban tetszik, más megfogalmazást használok: Megvan a véleménye a mai tizenéves kislányokról és a viselkedésükről, hiába ő is abba a korosztályba tartozik papíron, észben nem. És a véleményének hangot is ad. Így már megfelel, drága kötekedő? :) 21/L

2010. dec. 25. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!