Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, aki általában megcsalta a barátnőit, de ha összejön olyan lánnyal, akivel nagyon szeretik egymást és akinek fontos a hűség, képes a hűségre? Vagy ez egy típus, előbb-utóbb úgyis "megesik"? Tapasztalatok?
a férfiak nem változnak,mégha életuk szerelmérol is van szo!!!
Egyszeruen bennuk van a vadászoszton,mint a ragadozo állatokban,és ne felejtsuk el,hogy amit szabad 1férfinak, azt végképp nem szabad 1nonek!!Amivel mondjuk nem értek egyet:ha 1 férfinak tobb csaja volt már élete során,akkor frajer kanos csávo,de ha egy nonek tobb pasija volt már,akkor az egy budos ku..a!hát van igazság a foldon?!??!?
azért a frájer kanos csávókról is megvan a nők véleménye...
szerintem aki már büntetlenül evett a tiltott gyümölcsből, akkor próbálkozni fog, bízva abban, hogy nem bukik le, ha meg lebukik, akkor meg már túlélte egyszer, majd túléli most is
20/F vagyok és hűséges, szóval tapasztalat kizárva, de saját élettapasztalat alapján kitartok amellett, amit írtam
nem léptem félre és első csajom a jelenlegi, remélhetőleg az utolsó is
így is baromi nehéz ám hűnek maradni, ha már túl lennék pár csajon akkor már bevállalósabb lennék...
Én _eredetileg_ voltam hűséges típus, és majd ha találok egy igazi érett, hozzám való _nőt_, akkor ismét az leszek.
Addig meg eljátszadozom a lányokkal, akik valamiért az olyan szemétládákban látják a messiást, mint amilyen most én vagyok. Haladni kell a korral, az én értékem nem fordítottan arányos a partnereim számával.;)
Én ilyen fiú vagyok sajnos, nem vagyok rá büszke:S Viszonyt szerintem van olyan lány akiért képes lennék megváltozni, remélem találkozom majd vele egyszer.
20/F
nagyon ritka
én is elhittem azt ugyanúgy megcsalt
de ha fiatal volt a fiú amikor megtette és most idösebb 5-6 évvel akkor lehet benött a feje lágya
Nem ismered a barátomat, hogy milyen körülmények között nőtt fel, milyenek a családi kapcsolatai, szóval ne nyilatkozz, légy szíves! Lehet, hogy többet látok az életéből, mint te, és jobban el tudom dönteni, hogy tényleg komolyan gondolja-e velem vagy sem. Mellesleg nem vagyok már kiskamasz, hogy be lehessen csak úgy csapni.
Nem állítom be keménynek, mert nem az, de ha így jobban tetszik, más megfogalmazást használok: Megvan a véleménye a mai tizenéves kislányokról és a viselkedésükről, hiába ő is abba a korosztályba tartozik papíron, észben nem. És a véleményének hangot is ad. Így már megfelel, drága kötekedő? :) 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!