Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt velem? Már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem? Már bele vagyok betegedve annyira rosszul esett!

Figyelt kérdés

Nagyon rosszul esett tegnap, a barátommal telefonáltunk, és mondja nekem hogy xy sokkal szebb mint te, össze is akartam vele jönni csak a csaj...na mindegy.

Most nagyon összetört,nem vagyok egy szépség királynő de nézek úgy ki mint egy átlagos.

Ha bele nézek ha nem nézek állandóan az van az eszembe hogy csúnya vagyok, ha belenézek már sírok.Eddig megvolt az egészséges önbizalom,már nincs.

Nehéz feldolgozni így nem nem bántott meg soha senki, tudom vannak szebbek de nem kell hangoztatni, a pasimnál is annak szebbek mégse mondtam sem a háta mögött sem a szemébe, a pasim beszédhibás, a szemöldöke vastag,a füle nagy a teste sem egy adonisz de akkor miért nem vagyok jó neki??

Mit tegyek magammal hogy szebb legyek???Nagyon elvagyok keseredve :(

18/L

2010. dec. 18. 17:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Nekem nem kell kép. Elég, ha minden tőled telhetőt megteszel azért, hogy jól nézz ki. Természetesen csak egészséges keretek között. Ne plasztikázz!!! Legalább annyi férfit taszít, mint amennyit vonz a dolog. Ráadásul a kulturáltabbakat taszítja, és a bunkóbbakat vonzza. Ez egy kissé általánosítás, vannak kivételek mindkét oldalon, de többnyire tényleg így igaz, úgyhogy a plasztika eszedbe se jusson! Viszont foglalkozz a külsőddel!! Eddz rendszeresen, táplálkozz egészségesen. Sminkelj szolidan, de ravaszan és kreatívan. Hordjál olyan ruhákat, amik kiemelik azt, ami szép, és elrejtik azt, ami csúnya rajtad. Viselj vagány, nőies, vadító ruhákat és kiegészítőket. Tanulj meg szépen járni, táncolni. Keresd azoknak a férfiaknak a társaságát, akik tisztelettel bánnak veled, feltöltenek, és helyre rakják az önbecsülésedet. Ezek után, ha tisztelettel és okosan közelítesz a férfiakhoz, hidd el sikered lesz.

Gimnazista koromban volt egy osztálytársnőm, akivel még a legvadabb rémálmomban sem, milliárdokért sem lettem volna hajlandó bármiféle kontaktust felvenni. Érettségi után 3 évvel találkoztam vele. Először meg sem ismertem. Bomba nő lett belőle, pedig nem annak született. Dolgozott rajta, okosan kitalálta, hogyan nézhetne ki jobban. Hát mit is mondhatnék? Csodát művelt magával. Erre te is képes vagy, rajta!

De egyvalamit véss az eszedbe!!! Az olyan hernyó alakok mellett, mint a "pasid", ez sosem fog sikerülni. Mi férfiak gyakran önző, egoista barmok vagyunk. Ha valaki odaadó velünk szemben, mi arra flegmasággal válaszolunk. Keress olyat, aki már kinőtt ebből! A te "pasid" még csak kisfiú. Engedd meg neki, hogy felnőjön! Köszönj el tőle!

2010. dec. 20. 16:54
 22/29 A kérdező kommentje:
Ahogy elolvastam ezt ebből nagy erőt tudtam meríteni!Köszönöm szépen
2010. dec. 20. 17:02
 23/29 anonim ***** válasza:

szia

Megértelek. A pasid egy bunkó. De nem lehet, hogy csak viccből mondta, hogy bosszantson? Am ha komolyan gondolta, akkor nincs mentség, hadd menjen a "szép" csajok után.

Am ilyen önbizalom problémám nekem is van fiú létemre.

Erre a szépség dologra még azt tudnám mondani, hogy az eddig kb az összes lány, akibe belezúgtam, olyan hm. Hát számomra akkor abban az időintervallumban az adott lányt tartom a leggyönyörűbbnek a világon és nem cserélném le senki másra, de talán egy másik fiú azt mondaná rá, hogy ő kimegy az utcára és kapásból talál nála 5 jobbat, de én akkor is legszivesebben feleségül venném azt a vkit.

Sztem minden lány szép. Jó, most van, aki nem tetszik, de nagyon nagyon sok lány tetszik nekem azok közül, akik átlagosnak, vagy mi több csúnyának hiszik magukat.

Sztem, ha ilyet mondott a fiúd, akkor vagy csak hűlyűlt, de ezt azért nem hinném, mert akkor egyértelművé tette volna, vagy nem is szeret. A nem szeret a valószínű.

Hogy mit tegyél, hogy szebb legyél? Ehhez annyira nem értek még. Bár egy ideje figyelem és próbálok választ találni rá. Az a helyzet, hogyha nekem tetszik egy lány, akkor akkor is tetszik, ha kócos a haja vagy tök béna frizurája van, vagy tök béna cuccokat hord, esetleg van rajta +10 vagy akár 20 kiló. De az is tény, hogy a megjelenéseden sokat változtathat, ha figyelsz az ilyen apróságokra is, hogy mindig ápolt légy, stb. Am sztem a belső fontosabb, de tom ez közhely és senkit nem érdekel.

Küldenél azért egy linket? Kíváncsivá tettél.

20f

2010. dec. 20. 17:07
 24/29 anonim válasza:

nekem is volt egy ilyen barátom teljesen megértelek. 2 hónapig minden este lefekvés előtt sírtam amíg rávettem magam h kidobjam a fiút aki a saját gondolatai szerint túl jó volt hozzám. Nekem azóta van egy rendes barátom aki minden nap elmondja h mennyire szép vagyok és h mennyire szeret, a bunkó paraszt exemet pedig egyetlen csaj sem bírta ki egy hétnél tovább.

hidd el h minél hamarabb szakítasz vele annál jobb lesz!!! Egy ilyen fiúban úgysincs semmi ami később hiányozni fog!

2010. dec. 20. 17:48
 25/29 anonim ***** válasza:

Hagyd ott ezt a szemét pasit, jobbat érdemelsz nála. Ha más tetszik neki csak had menjen! Találsz sokkal jobbat is.

Nekem pár napja ért véget egy 3 éves kapcsolatom emiatt. Benyögte hogy megunt, már nem szeret közben volt neki más. Én is meg tudtam volna folytani, de rájöttem nem érdemes ezen idegeskedni. Aki ilyen az nem érdemel meg minket, nem ő az igazi. És ha más kell neki akkor csak had menjen. Aki hozzám való, igazi társ annak csak én kellek csak még nem találuk meg te se és én se ezt a valakit.

Aki nem becsül meg és másról álmodozik mikor vagy neki Te azt gyorsan felejtsd el, dobd ki mert sokat fogsz szenvedni ha ő teszi meg. De ha nem teszi meg akkor is a viselkedésével, a mondandóival még sok szenvedést fog okozni. Jobb az ilyet mielőbb kidobni.

Először én is azt hittem belehalok, hisz ő volt a mindenem. De nem. Sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok mások szerint is jót tett nekem hogy elváltak útjaink. Nem szabad senkitől eltűrni hogy ilyeneket mondjon neked hogy más szebb. Aki Téged szeret annak Te vagy a LEGSZEBB. És csak Te létezel számára, nem érdekli más. Én hiszem hogy eljön ez az embert és hogy érdemes várni rá.

2010. dec. 20. 19:10
 26/29 anonim ***** válasza:
Ilyet még viccből sem mondhat valaki. De majd visszakapja ezt, ha nem is Tőled de egyszer megtapasztalja milyen rossz volt Neked amit mondott. Ne tőrődj vele, ne higyj neki! Úgy vagy szép ahogy vagy, mások kedvéért nem szabad megváltozni. Az ő kedvéért meg pláne, nem ér annyit! Lesz majd aki úgy lát szépnek ahogy vagy és nem hasonlitgat másokhoz. Mindenkinél van szebb, de aki annyira felszines hogy csak a külső érdekli azzal nem érdemes foglalkozni.
2010. dec. 20. 19:18
 27/29 anonim ***** válasza:

Úristen, de nyomorék :O az ilyenek úgy felbosszantanak, fél téglával agyonverés járna az ilyeneknek. >.<

Jöjjön össze az annyával :D tedd ki mint macskát sz@arni!

2010. dec. 20. 19:20
 28/29 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék egy képre, előző voltam. :)
2010. dec. 20. 19:22
 29/29 anonim ***** válasza:
Irtad hogy ő sem tökéletes akkor meg főleg vegyen vissza, mondogasd neki Te is hogy milyen pösze vagy bármi ilyesmi de ne tűrd csendben hogy megbánt az a legrosszabb! Én kerek perec megmondanám neki: ha nem tetszik amilyen vagyok el lehet húzni!
2010. dec. 20. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!