Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem? Már bele vagyok betegedve
annyira rosszul esett!
Figyelt kérdés
Nagyon rosszul esett tegnap, a barátommal telefonáltunk, és mondja nekem hogy xy sokkal szebb mint te, össze is akartam vele jönni csak a csaj...na mindegy.
Most nagyon összetört,nem vagyok egy szépség királynő de nézek úgy ki mint egy átlagos.
Ha bele nézek ha nem nézek állandóan az van az eszembe hogy csúnya vagyok, ha belenézek már sírok.Eddig megvolt az egészséges önbizalom,már nincs.
Nehéz feldolgozni így nem nem bántott meg soha senki, tudom vannak szebbek de nem kell hangoztatni, a pasimnál is annak szebbek mégse mondtam sem a háta mögött sem a szemébe, a pasim beszédhibás, a szemöldöke vastag,a füle nagy a teste sem egy adonisz de akkor miért nem vagyok jó neki??
Mit tegyek magammal hogy szebb legyek???Nagyon elvagyok keseredve :(
Mekkora bunkó a pasid. Miért nem vágtál vissza, hogy "hát nálad is vannak sokkal helyesebb, izmosabb pasik"? Majd valamikor tedd meg, bár nem tudom, mit akar tőled, ha nem vagy neki elég szép. Hülye paraszt. Minimum 1 hétig nem beszélnék vele.
2010. dec. 18. 17:29
2/29 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy hogy gondolta ezt, és mondd meg neki, hogy feléd ez nagyon bántó volt és ha nem tetszel neki, akkor el lehet menni a másik csajhoz.
2010. dec. 18. 17:29
3/29 anonim válasza:
Cserélj pasit,mert ez nem szeret Téged,csak kihasznál.
2010. dec. 18. 17:33
4/29 anonim válasza:
Nem értem, miért nem hajítod ki. Ehelyett azon gondolkodsz, hogy lehetnél szebb??? Hát nincs neked semmi büszkeséged???
Képes lennél ezek után még vele lenni, mosolyogni, jópofizni, testi kapcsra lépni, stb.? Ha igen, akkor te nem szerelmi kapcsolatot keresel, és akkor már nem is sajnállak... Ha meg azt keresel, akkor biztos van olyan férfi, akinek te lennél a legszebb a világon, feltéve ha engednéd rád találni, és nem ilyen parasztokkal járnál. Legyél kicsit erősebb és igényesebb saját magaddal!
2010. dec. 18. 17:41
5/29 anonim válasza:
Szerintem amikor ezt mondta h vannak nálad szebbek is akivel össze is jött volna akkor mondtam volna a helyedbe h nálad is vannak szebbek(és ha nagyon berágtam volna még hozzátettem volna h és még kevésbé bunkok is... és lecsaptam volna a telot).Aztán valki segitségével megprobáltam volna magam "kikupálni" a legjobb formámat hozni és csak lássa h mit veszitett vagy teperjen ezek utána,ha észbe kap.De akkor meg már azért nem kéne vele foglalkozni mert nehogymár csak akkor kellesz neki ha dögös és mindig szép vagy,nekem is van egy egyéni sitlusom mint öltözködésbe mint hajban,tudok is nagyon csinos lenni,de egy átlagos napon nem kell szerintem mindig ugy kinézni mint aki buliba megy.Ne foglalkozz ezzel a fiuval,próbálld megtalálni a saját stilusod,ha kell mások segitségével és nemcsak te érzed magad majd jobban de majd találsz egynormális fiut is aki nem csak a külsöre megy és szeret ugy ahogy vagy.
2010. dec. 18. 17:42
6/29 anonim válasza:
Már ebből látszik h nagyon irányítható vagy :/
Másért SOHA semmit ne tegyél ha neked az úgy jó.(a külsődre gondolok)
Biztosan jól nézel ki. Csak a kutyafejű palidnak nem tetszel.
18/F
2010. dec. 18. 17:46
7/29 anonim válasza:
igen. cseréld le a fickót, és valahogy próbálj meg egy kicsit nagyobb önbizalomra szert tenni. nem lehet minden apró pofontól így összeomlani.
2010. dec. 18. 17:46
8/29 anonim válasza:
Ha a barátod igazán szeretne nem mondott volna ilyet! Sürgősen szakítanék vele!!!
2010. dec. 18. 17:48
9/29 A kérdező kommentje:
hmm félig meggyőztetek de feltöltsek egy képet?? Már tényleg kivagyok
2010. dec. 18. 17:50
10/29 anonim válasza:
Szia! Aham, tölts már fel egy képet, kíváncsi vagyok, hogy nézel ki. Egyébként meg a pasinak egyértelműen lapát!!! Én imádom a barátomat, de ha ezt mondaná, azt hiszem, mehetne a szebb csajok után kajtatni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!