Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik hűséges pasi? Mármint,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sasna kérdése:

Létezik hűséges pasi? Mármint, h ha van barátnője, akkor nem lesz neki hirtelen nagyon érdekes vmi másik lány, és nem flörtölget másokkal?

Figyelt kérdés

nem a pisis tizen- , és huszonéveik elején tartó egyedekre gondoltam.. :)

20, l

2010. dec. 18. 01:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ez a nőtől is függ.Ha elfogadja a férfi és női szerepeket,nem hisztériázik,sértődik be mindenen,ad magára,nem slamposodik el,nem morog állandóan,akkor tiszta időpazarlás félredugni.

33/F

2010. dec. 18. 02:20
 12/22 anonim ***** válasza:

De igen képzeld van! Jelen, 25F... és pofáraejtett, nemis akárhogyan. Miért van az, hogy a leányzónak volt idáig 3 éves kapcsolata, ami 1 évig válságban volt, többször leült a volt pasijával beszélni, és nem ment?

És az én utamat miért adta ki? Nem támadtam le első randin, és emiatt úgy gondolta, hogy már nem akar többet. De nem mondaná meg, inkább nem válaszol, nem reagál...

azért nincs, mert ha meg jön valami ténylegesen rendes pasi, akkor rajtuk kompenzáljátok magatokat. Esélyt nem adni, megbántani... igy rontottátok el a helyes pasikat!

2010. dec. 18. 02:25
 13/22 anonim ***** válasza:
38%

Mert te aztán mi vagy te szerencsétlen sz*rdarab?Mintha te nem lennél pisis ezzel a kérdéseddel.Már miért lenne valaki pisis tizen vagy huszonévesen.

Sokkal érettebb vagyok nálad és képzeld el hűséges vagyok.Soha nem csalnám meg a barátnőmet ha lenne.De kívánom hogy neked soha a büdös életbe ne legyen hűséges pasid, Te gyökér rib*nc.

2010. dec. 18. 02:28
 14/22 anonim ***** válasza:
léteznek persze, csak ritka
2010. dec. 18. 02:47
 15/22 anonim ***** válasza:

Először is, 24 vagyok, de egy 20 éves lányt elég éretlennek tartok, főleg, ha 'lepisisezi' a nála legfeljebb 1-2 évvel fiatalabbakat. Ezt mi kb. elemi iskolában csináltuk utoljára, ebből neked is ki kellett volna nőnöd.

Másodszor igen, én is hűséges vagyok, pedig távkapcsolatom is van, alkalmam lett volna csajozni, de nem tettem. Flörtölgettem, de csak azért, hogy az egom rendben legyen, becsapni meg nem csaptam be a lányokat, mert ha rákérdeztek, mindig megmondtam hogy van barátnőm, és nem csinálnék semmi olyat, amivel megcsalnám.

ui.: Ha így beszélsz egy férfiról, hogy egyed, te is marhára tisztelheted ezt a nemet. Megérdemled, hogy így jártál, majd ha egyénekről beszélsz, akkor esetleg kiérdemelsz egy komoly párkapcsolatot. Csak addig is tudd, hol a helyed. Az iskolapadban, délután meg a konyhában.

2010. dec. 18. 08:09
 16/22 anonim ***** válasza:

Én igazából szerintem a pisis kategóriát súrolom, mégse zavar a megfogalmazása. :D Meg van keseredve a bunkó férfiaktól és ezt a fajta elkeseredettséget én nem tudom elítélni. ;) Igen vannak hűséges fiúk, és keresik a hűséges társaikat. Én is 1 fiatal példány vagyok a fiuk/férfiak egyedei között :D (jót nevettem :$) és úgy gondolom míg a kudarcaid feléd emelkednek és nem látod miattuk az igazi értékrendű (akár fiatal) srácokat, addig ne várj sokat a pasiktól. :/

remélem segítettem ;) 20 vagyok és fiuuuu :D

2010. dec. 18. 08:49
 17/22 anonim ***** válasza:

Szerintem alapvetően két féle férfi típus létezik. Van egyrészről az Alfa-hím. Ez a májer csávó, a nagyon divatos, nagyon sármos, nagyon jó az ágyban. Ugyanakkor ezek a férfiak nem az égből hullottak le így. Logikus, hogy nekik sok partnerük volt annakelőtte is, innen a tapasztalatuk, és nem túl valószínű, hogy pont éppen megjuhászodnak, és hűséget fognak esküdni, amikor éppen megtalálják azt, aki azután itt kérdez...

A másik típusú férfi az pedig z apa típus, aki bár nem annyira vonzó, sokkalinkább hálás, tud dolgozni, és komolyabb a gondolkodásai is. Ezek az emberek nem annyira feltűnőek kisebb a libidójuk is. Ezért van idejük, és módjuk gondolkodni, kevesebb esetben cselekednek ösztönösen, nehezebb elcsábítani őket, jobban képesek a hosszabb tűvú céljaikra összpontosítani. Viszont ezeknek kisebb a libidójuk, és az étvágyuk...

Olyan, hogy egyszerre tökéletes szerető, és családapa, olyan vagy nincsen, vagy az átmeneti állapot...

Az is igaz, hogy a kető között vannak átmenetek, illetve néha az idő során a személyiség átalakul, és megesik, hogy fiatal korában Alfa hím volt, azután végül kiéli magát, és jó családapa lesz.

Azzal együtt bár minden férfi (és nő) hajlamos.... leghajlamosabb mégis a fiatal, domináns Alfa-hím típusú férfi (a hűtlenségre)....

2010. dec. 18. 09:33
 18/22 A kérdező kommentje:
továbbra sem világos előttem, h miért vok ribanc.. :) jót nevettem ezen.. csak feltettem 1 kérdést, és már ribanc vok.. ehh.. a pisis kategóriát pedig akinek nem inge.. tudod már.. a pasimból indultam ki, pl. aki egész nap majdnem a gép előtt ül, és még mindig az az érdekes neki, ha bunkóságokat szól be, utálja a melegeket és a cigányokat.. nahh, ez nekem nem érettség.. és ha azt mondom, h idősebb, akkor nem 40-50 éves pasikra gondolok, hanem 25-26, sztem az ideális különbség..
2010. dec. 18. 10:13
 19/22 A kérdező kommentje:
az alfa hím típusokat alapból elkerülöm..
2010. dec. 18. 10:14
 20/22 anonim ***** válasza:

8:49 es vagyok. És szeretnélek megkérni hogy az előítéleteidet a korral szemben próbáld meg új nézőpontba helyezni és máris sokkal szebben fogod látni a dolgokat. ;)

Mindig van 1 szebbik oldal a nagy többséggel szemben. :)

Szurkolok hogy találd meg az igazit...

2010. dec. 18. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!