Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az hogy a fiúk beijednek ha egy lány bevallja hogy mit érez iránta?

Figyelt kérdés
A barátnőm is bevallotta hogy szerelmes a fiúba és a srác megijedt nem szólt hozzá és kedvetlen volt.Nekem is tetszik most egy fiú de hogy valjam be hogy szeretem?Mi lesz ha ő is így fog reagálni?
2009. jan. 22. 13:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Félnek az elköteleződéstől, attól, hogy komolyan gondolod a kapcsolatot. Azt hiszik, rögtön a felesége akarsz lenni, holott csak az érzelmeid mondtad el.

Én 2 fiúval jártam így. Elmondtam, hogy mennyire szeretem és hogy akár oda is költöznék abba a városba,ahol lakik, hogy közelebb lehessünk egymáshoz (távkapcsok voltak). Ekkor jött a parázás és tiltakozás...Hogy ezért meg azért nem jó ötlet, stb. Pedig állítólag mindkettő szeretett, mégis visszatáncoltak, amikor felvetettem az 5letet. Pedig nem is hozzájuk költöztem volna, csak a városukba. Szal nekem az a véleményem, nem mindenki érett egy komoly kapcsolatra, sokszor azt hiszik, a nő a nyakukba akar akaszkodni, holott szó sincs ilyenről, csak szereti a párját és ennyi.

2009. jan. 22. 13:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne általánosítsunk. Én mindig imádtam, ha egy nő ilyet tett velem. Hihetetlen örömöt jelentett és mind a mai napig jól esik.
2009. jan. 22. 13:52
 3/11 anonim ***** válasza:
Mert az a megszokott,ha egy pasi udvarol...
2009. jan. 22. 13:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még nagyon fiatal vagy, és nem is igazán jártok együtt, egyszerűen tetszik a fiú. Menj oda hozzá, beszélgess vele, kérdezd meg, hogy mit szokott csinálni. Menjetek el moziba, korcsolyázni, süteményt enni, akármit. Aztán mondd neki a végén, hogy "nagyon kellemesen éreztem magam veled" vagy "köszönöm ezt a klassz délutánt". Jó esetben erre nem csak bambán fog bámulni, hanem kinyögi, hogy ő is. Kérdezd meg tőle, hogy legközelebb hová lenne kedve menni, stb. A lényeg, hogy ne támadd le azzal, hogy "figyelj, szeretlek", ezzel tényleg nem tud egy srác így hirtelen mit kezdeni. És valószínűleg tényleg nem is szereted, csak tetszik (amiből persze bármi lehet még később). Nyugi, fiatalabb korban a srácok nagyobb része kifejezetten tart a lányoktól, nem nagyon van bátorságuk odamenni, de ha "segítesz neki" így egy kicsit, akkor van esély rá, hogy összejöttök. :)
2009. jan. 22. 13:58
 5/11 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok és inkább rám jellemző, hogy ha valaki ilyet mond minden bajom van. Legtöbbször mert ha csak belegondolok, hogy el kell kötelezzem magam megfájdul a fejem, a másik pedig, hogy nyomulnak rám és ettől bezárva érzem magam és menekülök, ráadásul sokszor én nem érzem ezt a másik iránt, mégcsak nem is az esetem és csak a baj van vele.

Eddig ha bevallottam a pasijaimnak, mindig örültek neki, és jó érzéssel töltötte el őket. Büszkék voltak magukra :)

Persze volt olyan is, aki lesz.rta, mert nem érdekeltem. De nem menekült, csak nem vette figyelembe.

2009. jan. 22. 14:11
 6/11 anonim ***** válasza:

Egyszerű: ha a hímnemű szeret, akkor örülni fog. Ha maga sem tudja, mit érez, mert alig ismeritek még egymást, vagy csak felszínesen, akkor menekülni fog.

Indok: a fiúk szeretik megszereznia nőt, a készen kapott csajokban semmi kihívás számukra... Sok nőcis csúnya szóvall "eszköz" van, amellyel magadra vonhatod a figyelmet. De a férfias határozottségot hagyjuk meg a fiúknak- még mielőtt elrontjuk őket.

Jó játék ám! Sok sikert! :)

2009. jan. 22. 14:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Módosítanám, amit írtam. Nem ha bevallottam a pasijaimnak, hanem ha bevallottam a fiúknak.
2009. jan. 22. 14:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én esetleg akkor ijjednék meg/nem tetszene a dolog, ha a lány nem jön be nekem valamilyen oknál fogva és így nem akarok tőle semmit.
2009. jan. 22. 14:50
 9/11 anonim ***** válasza:
61%

Én se tartom "ilyesztőnek" a dolgot, mert már nem csak a fiúk udvarolhatnak a lányoknak...

(csatlakozva az előttem szólóhoz, csak gondban lennék, hogyha olyan lány mondaná, akitől tényleg nem szeretnék semmi, és/vagy nem jön be nekem)

2009. jan. 22. 15:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor mi nők minek vagyunk, ha ők félnek elkötelezni magukat?
2009. jan. 22. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!