Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy a fiúk beijednek ha egy lány bevallja hogy mit érez iránta?
Félnek az elköteleződéstől, attól, hogy komolyan gondolod a kapcsolatot. Azt hiszik, rögtön a felesége akarsz lenni, holott csak az érzelmeid mondtad el.
Én 2 fiúval jártam így. Elmondtam, hogy mennyire szeretem és hogy akár oda is költöznék abba a városba,ahol lakik, hogy közelebb lehessünk egymáshoz (távkapcsok voltak). Ekkor jött a parázás és tiltakozás...Hogy ezért meg azért nem jó ötlet, stb. Pedig állítólag mindkettő szeretett, mégis visszatáncoltak, amikor felvetettem az 5letet. Pedig nem is hozzájuk költöztem volna, csak a városukba. Szal nekem az a véleményem, nem mindenki érett egy komoly kapcsolatra, sokszor azt hiszik, a nő a nyakukba akar akaszkodni, holott szó sincs ilyenről, csak szereti a párját és ennyi.
Én nő vagyok és inkább rám jellemző, hogy ha valaki ilyet mond minden bajom van. Legtöbbször mert ha csak belegondolok, hogy el kell kötelezzem magam megfájdul a fejem, a másik pedig, hogy nyomulnak rám és ettől bezárva érzem magam és menekülök, ráadásul sokszor én nem érzem ezt a másik iránt, mégcsak nem is az esetem és csak a baj van vele.
Eddig ha bevallottam a pasijaimnak, mindig örültek neki, és jó érzéssel töltötte el őket. Büszkék voltak magukra :)
Persze volt olyan is, aki lesz.rta, mert nem érdekeltem. De nem menekült, csak nem vette figyelembe.
Egyszerű: ha a hímnemű szeret, akkor örülni fog. Ha maga sem tudja, mit érez, mert alig ismeritek még egymást, vagy csak felszínesen, akkor menekülni fog.
Indok: a fiúk szeretik megszereznia nőt, a készen kapott csajokban semmi kihívás számukra... Sok nőcis csúnya szóvall "eszköz" van, amellyel magadra vonhatod a figyelmet. De a férfias határozottségot hagyjuk meg a fiúknak- még mielőtt elrontjuk őket.
Jó játék ám! Sok sikert! :)
Én se tartom "ilyesztőnek" a dolgot, mert már nem csak a fiúk udvarolhatnak a lányoknak...
(csatlakozva az előttem szólóhoz, csak gondban lennék, hogyha olyan lány mondaná, akitől tényleg nem szeretnék semmi, és/vagy nem jön be nekem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!