Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, mit szólnátok ehhez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Szóval mit szólnátok ha összejönnétek egy nővel, aki kedves aranyos, jó Vele lenni, DE aztán kiderül, hogy hét évvel idősebb mint Te, és van két gyermeke?

Amúgy minden tökéletesen rendben van. És még az előtt bevallja a hölgy, hogy komolyra fordulna a dolog.

2010. dec. 17. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
hát nagyon komolyan eltöprengenék, én személy szerint megijednék a dologtól, mivel még elég fiatal vagyok :) 19f
2010. dec. 17. 20:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Bocs, elfelejtettem, 37 a nő, 30 férfi
2010. dec. 17. 20:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha szereted, hogy egy idősebb nő megalázhat...

Én még a mai napig nem találok szavakat arra amit velem művelt a nálam jóval idősebb élettársam(nő)...

2010. dec. 17. 20:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem tartom olyan borzasztónak ezt a korkülönbséget. Ha minden stimmel és jó, nem kellene kihagyni.

Nagyobb gond a két gyerek. Kérdés, hogy őket a pasi bevállalja-e egyáltalán elképzelhetőnek tartja-e, hogy esetleg, ha komolyabbra fordul a kapcsolat, más gyerekeit nevelve, hajlandó-e rá, hogy megszerettesse velük magát, stb.

2010. dec. 17. 21:01
 5/6 Cirmos kandúr ***** válasza:
Ha van pénz, megvan oldva minden.
2010. dec. 17. 21:05
 6/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szeretni való pasi, családcentrikus értelmes. A kapcsolattal minden rendben van. Én is két gyerek miatt félek. De elmondom Neki akármi is lesz.

És utolsó, a pénz nem minden. Ez a kapcsolat ne erről szól!

2010. dec. 18. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!