Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl szép fiúk. Ha megkapnátok 1 szép csajt azért cserébe, h szép ruhákat, cigit, vennétek neki (mondjuk költenétek rá minden hónapban 15-20 rugót). Járnátok vele?
SZerintem én helyes vagyok, de nem az a klasszikus férfiideál sajnos. Emiatt sokan nem tartanak potenciális párnak.
A kérdés nem jó! Nem a szerelméért cserébe vennék neki dolgokat. Természetesen, a barátnőmnek vennék dolgokat. Ez eddig is ilyen havi 10.000-15.000-re jött ki. De nem cserébe!
Cigit nem vennék, arról leszoktatnám :) .
Most belegondolsz elmegyünk moziba, cukrászdába, fagyizni, meghívom ebédre, vacsorára, simán megvan 15.000Ft. Vagy ez nem számít? Csak a kézzel fogható ajándékokat kérdezed?
Hát azt inkább ünnepekkor. Amúgy egy-egy szál virág.
Akkor már inkább prostira költök.
21F
Biztos, hogy nem.
Ha ez lenne a feltétel, nemcsak elzavarnám a véres g*cibe, de le is hugyoznám a ruháját.
tegnap 19:22 (az 1. 19:22-es) áhh adom a válaszod :DD szeretem ha van vkinek egója :P
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!