Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a legideálisabb ajándék a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legideálisabb ajándék a barátomnak? 2hete járunk

Figyelt kérdés

nem szeretnék olyan nagy dolgot, mert igazából pénzem sincs:S...meg csak 2hete vagyunk együtt. olyan ajándékot szeretnék aminek mindenképp örül,rám emlékezteti. mert nem szeretném ha ő esetleg "kisebb" vagy nagyobb ajándékot ad...aztán valamelyikünk rosszul érezné magát..

szerintem a karácsony nem erről szól. gondolkodtam parfümön...imádom ha egy pasinak jó illata van, és van egy kedvencem:P...csakhát nem túl korai ez első ajándéknak??? vagy v.mi fényképes párna,vagy valami....de szerintem az se jó mert még nincs annyi képünk:D:D:(

marad a plüss....de nem találtam olyan aranyosat:) (puha,maci,szívecskével vagy nemtom) nincs v.mi ötletetek???? +még a két részből álló kulcstartó vagy medál jutott eszembe, aminek az egyik felét odadom neki a másik meg nálam marad.mert azok szerintem nagyon jók:) nem tudjátok hol lehet olyat venni???

2010. dec. 16. 17:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Tavaly én is ugyanebben a szituációban voltam, akkor egy plüsst vettem az ikeában 10 Ft-ért és szerette, szerintem annak örül egy fiú is. Nem szabad nagyon túlreagálni a dolgot. Majd jövőre, amikor boxeralsót, vagy bilincskészletet veszel neki :)
2010. dec. 16. 18:01
 2/2 anonim ***** válasza:
ha szeretitek egymást mindennek örülni fog az Almán át egészen a Zsebpiszokig :D
2010. dec. 16. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!