Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legideálisabb ajándék a barátomnak? 2hete járunk
nem szeretnék olyan nagy dolgot, mert igazából pénzem sincs:S...meg csak 2hete vagyunk együtt. olyan ajándékot szeretnék aminek mindenképp örül,rám emlékezteti. mert nem szeretném ha ő esetleg "kisebb" vagy nagyobb ajándékot ad...aztán valamelyikünk rosszul érezné magát..
szerintem a karácsony nem erről szól. gondolkodtam parfümön...imádom ha egy pasinak jó illata van, és van egy kedvencem:P...csakhát nem túl korai ez első ajándéknak??? vagy v.mi fényképes párna,vagy valami....de szerintem az se jó mert még nincs annyi képünk:D:D:(
marad a plüss....de nem találtam olyan aranyosat:) (puha,maci,szívecskével vagy nemtom) nincs v.mi ötletetek???? +még a két részből álló kulcstartó vagy medál jutott eszembe, aminek az egyik felét odadom neki a másik meg nálam marad.mert azok szerintem nagyon jók:) nem tudjátok hol lehet olyat venni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!