Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen okból tényleg dobhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen okból tényleg dobhat valakit vagy csak rossz kifogás volt?

Figyelt kérdés
Az van ,hogy 17 éves lány vagyok volt egy pasim és most dobott azért mert csináltatam nyelv piercinget .És ma meg mondta ,hogy emiatt szakitunk és dobott is .. Pedig multhéten modtam neki ,hogy lesz hétfőn még nem is zavarta amikor meg csináltatam kicsit huzta a száját de nem zavarta most meg emiatt szaiktot velem tényleg a pc miatt tette ?
2010. dec. 16. 15:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
szerintem lehet ez az ok, van, hogy megveszel egy ruhát tök jól néz ki utána amikor felveszed elbizonytalanodsz, hogy mégsem annyira jó és lehet, hogy azthitte, hogy meg tudja szokni a pc det de mégsem tudta
2010. dec. 18. 20:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha bemegyek a boltba ruhát venni és megtetszik egy ruha, akkor még a boltban kipróbálom és, ha már egyszer megtetszett, nem fogom kidobni, mert tettem rá egy kitűzőt...Fogom a kitűzőt, ha nem tetszik és leszedem róla...A piercinget is le/ki lehet venni...

Egyébként meg elárulom, hogy a pasi gyerekes felfogású...A nyelvpiercingeddel egy érettebb srácot a mennyekbe fogsz juttatni...Nekem még a látványa is izgató és elég csak arra gondolnom, hogy mi lenne, ha...Fantasztikus!!! A srác egyértelműen nagy hibát követett el...Hidd el, más fiú sokkal jobban fog téged szeretni...

2010. dec. 18. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!