Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi egy napig nem válaszol az emailre, ott már biztos, hogy bukta van?
Szerintem nagyobb feneket kerítesz neki, mint kellene...
Én van, hogy egy hétig nem nézem meg az e-mailjeimet...
Nincs bukta...
Bármi lehet...
Nyugodj meg!
Egyébként fura ez az élet nevű játék...Csak azt tudod belőle kivenni, amit te magad is beleraktál...
Szia,
én nemrég írtam ki egy kérdést arról, hogy hány nap után kell feladni a reménykedést, ha a srác azt mondja a randi végén, hogy "majd kereslek". Engem elkeserítettek a válaszok, amiket kaptam, és a pasi nem is jelentkezett egy hétig. Aztán írtam neki egy e-mailt, amire már muszáj volt válaszolnia.
Azt írta, hogy csak gondolkodási időre volt szüksége, azért nem jelentkezett. Ez lehet(ett) rossz jel is, de én úgy érzem, hogy azóta minden oké, már én sem parázok, beszélünk rendszeresen és tisztázni is tudtuk a dolgot.
Ne add fel, tarts ki, és légy türelmes. Ha azon görcsölsz, hogy írjon, attól még nem fog írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!