Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanácsot szeretnék kérni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsot szeretnék kérni hogy mit tegyek. A párommal 1,5 hete költöztünk össze. De az exével folyamatossan tartja a kapcsolatot. Ehhez azt is tudni kell hg 1 évig voltam a szeretője. és most szánta rá magát hg elköltözzön. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az exel 17 évig élt együtt és van 2 gyermekük akik úgy néz ki hg mgszeretnek engem is. Én 24 éves vagyok a párom 35 és az ex 36, ha ez segít.

Nem tudom hg mit tegyek az exel kapcsolatban, mert próbáltam vele beszélni hg ez engem zavar, de nagyon agresszívan reagált rá. mint mindenre ha valaki korlátozni szeretné. Nagyon félek hg vissza fog menni... :(

Kérlek adjatok tanácsot, mert nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni!!!!

2010. dec. 16. 07:59
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Jó reggelt mindenkinek!

Háát... sajna beszélgetés tegnap nem lett.. :(

De úgy tűnik nekem hg megértette hg én miről beszélek, és végre bele tudott gondolni hg fordított helyzetbe ő hg érezné magát, ugyanis tegnap be sem kapcsolta a gépet... :)

Remélem hg ez valóban azt jelenti hg minden rendben lesz mostantól... :)

2010. dec. 17. 08:18
 22/24 A kérdező kommentje:

A ma 06:02-es kommentre meg csak annyit szeretnék mondani hg már az a tény hg eljött hg velem éljen az már elég bizonyíték arra hg szeret engem... Csak remélhetem hg eléggé szeret ahhoz hg itt is maradjon...

Köszi mindenkinek a válaszokat... :)

2010. dec. 17. 08:21
 23/24 anonim ***** válasza:

Remélem még együtt vagytok... :) Most olvastam a kérésed, sajnos én is hasonló helyzetben vagyok, csak a pasim külön albérletbe költözött, nem hozzám. én ezt nem bánom, mert egy fél éve húzza már a dolgokat, válni sem akar, ha rákérdezek, mindig kitér a válasz elől. Semmi konkrétuma nincs...

úgyhogy én most próbálom magamba lezárni a dolgot, és új életet kezdeni..

Nektek sok sikert!

2011. jan. 13. 22:11
 24/24 A kérdező kommentje:

Szia! nálunk realizálódott a helyzet. A párom megértett engem és már minden rendben van... :)

Nekünk is nagyon nehéz volt... de nálunk egy évig húzódott majdnem a dolog.

És egy szakítás hozta meg az eredményt.

Besokaltam és megmondtam neki augusztusba hg elég volt ebből...

Akkor sokáig mászkált utánam... Lett egy pasim, de nem tudta a mostani páromat feledtetni...

És ő is rádöbbent arra, hg mit is érez...

Október végén a szülinapomon kibékültünk és decemberbe már együtt éltünk... :)

Nehéz volt úgyhg át tudom érezni a helyzeted, mert sokszor válaszokat én sem kaptam...

Ha szeretnél beszélni róla írj nekem nyugodtan privibe. k.picur@citromail.hu

Én is örültem volna akkoriban ha egy sorstárssal megoszthattam volna a gondolataimat.

2011. jan. 14. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!