Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanácsot szeretnék kérni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsot szeretnék kérni hogy mit tegyek. A párommal 1,5 hete költöztünk össze. De az exével folyamatossan tartja a kapcsolatot. Ehhez azt is tudni kell hg 1 évig voltam a szeretője. és most szánta rá magát hg elköltözzön. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az exel 17 évig élt együtt és van 2 gyermekük akik úgy néz ki hg mgszeretnek engem is. Én 24 éves vagyok a párom 35 és az ex 36, ha ez segít.

Nem tudom hg mit tegyek az exel kapcsolatban, mert próbáltam vele beszélni hg ez engem zavar, de nagyon agresszívan reagált rá. mint mindenre ha valaki korlátozni szeretné. Nagyon félek hg vissza fog menni... :(

Kérlek adjatok tanácsot, mert nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni!!!!

2010. dec. 16. 07:59
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Próbáltam vele beszélni, de csak jól összevesztünk, hg én ne korlátozzam őt semmibe... :(

Reggel mikor be akartam lépni a laptopjába hg hátha kiderül hg miről beszéltek akkor láttam hg jelszót változtatot és még csak el sem tudom indítani a gépet... :(

Nem mondja meg hg miről beszéltek...

2010. dec. 16. 09:53
 12/24 anonim ***** válasza:
Akkor ez elég egyértelmű, nem?:(
2010. dec. 16. 09:54
 13/24 A kérdező kommentje:

Én is attól tartok hg ez elég egyértelmű... :(

reggel írtam neki egy levelet, majd kiváncsi leszek hg válaszól rá vagy nem...

Mert elég nehéz belőle bármit is kihúzni... :(

Pedig elvileg utálják egymást az exel, de akit utálok azzal nem beszélgetek ennyit...

Ráadásul az ex azt akarja hg visszamenjen... :(

2010. dec. 16. 09:58
 14/24 A kérdező kommentje:
Valahg úgy érzem hg az idei évem olyan mint egy rossz brazil sorozat... :(
2010. dec. 16. 10:00
 15/24 anonim ***** válasza:
Hát ezért javasoltam, hogy ülj le mellé, mikor MSN-ezik vele. Mit csinál? Elzavar? Mert akkor tényleg egyértelmű, mehet vissza...
2010. dec. 16. 10:50
 16/24 A kérdező kommentje:

Hát lehet hg azzal hiába próbálkoznék, mert akkor nem ír addig vissza amég ott vagyok... :(

Mert próbáltam még a veszekedés elött ezt csinálni, de nem jártam sikerrel...

Tegnapi veszekedés után meg szerintem pláne nem láthatnám hg mit ír...

Eddig úgy néz ki hg nem lesz boldog karácsonyom... :(

Pedig azt hittem...

és így már a naplózást sem tudom megnézni hg megváltoztatta a jelszavát... és semmilyen levelező alkalmazásba sem tudok belépni mert nem tudom kitalálni a jelszavakat hiába próbálkozok... Lehet hg ezt bebuktam... :(

2010. dec. 16. 10:57
 17/24 A kérdező kommentje:

Írtam neki napközbe egy elég hosszú smst hg mi bánt engem meg hg gondoljon bele a helyzetembe, hg vajon mit érezhetek...

Most írt vissza hg:

"belegondoltam. Bocsánat."

Vajon ezt mennyire vagyem komolyan???

2010. dec. 16. 11:20
 18/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a kommenteket...

Aki csípi a szappanoperákat az nézzen be holnap délelött... :)

Majd írok hg mi történt délután...

2010. dec. 16. 13:34
 19/24 anonim ***** válasza:
Reméljük minden rendben lesz, még ha nem is sok rá az esély:)
2010. dec. 16. 19:16
 20/24 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. De az az egy biztos, hogy nincs oda érted, nem szerelmes beléd és nem küzd a kapcsolatotokért. Ha ennyire nem érzékeli, hogy téged ez a dolog így bánt.. és hogy ennyire nem látja magát kívülről, hogy ez így nem normális.. Ha ez a dolog most meg is oldódik, valószínűleg nem lesz egy hosszú kapcsolat a tiétek. Én legalábbis nem látom értelmét ezzel a pasassal együtt maradni, meg egy ilyen kapcsolatra alapozni, folyamatos lenne a bizonytalanság, bizalmatlanság, a titkok.
2010. dec. 17. 06:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!