Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az anyanyelv problémát okozhat egy párkapcsolatban?
Van egy srác akivel a neten ismerkedtem meg, aranyos, kedves, jóképű meg minden ami kell, de ... :(
nem beszél magyarul csak szlovákul. Igaz, én megtanultam egy kicsit szlovákul, mert vannak onnét rokonjaim és elég sokat járok hozzájuk, de nem beszélem perfektül a nyelvet. Szeretnék találkozni ezzel a sráccal és idővel szeretnék többet is, de félek, hogy az végett, hogy nem beszélem perfekt a nyelvet, nem nagyon fogjuk tudni egymást megérteni. Neki nem számít az, hogy magyar vagyok. Szerintetek működhet egy kapcsi úgy, hogy más az anyanyelv? Kérem, aki tud adjon tanácsot. Kösz előre is :)
Én 20/L Ő 24/F
Nekem van egy nagyon jó barátnőm aki egy olyan fiúval van aki nem magyar és hát elég sok a "másság". Nekik ez nagyobb nehézség mint a nyelv.
Amúgy nem kell úgy letámadni, ez csak egy vélemény volt.
Simán lehet, hogy a kérdezőnek működni fog, arra is tudok példát
És bocs, de nem azt mondtam, hogy gáz...
mind1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!