Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség miatt haragszom rá?
Figyelt kérdés
Szombaton megyek bulizni a barátnőimmel,a barátom is megy a fiúkkal. Egymás mellett van a két hely,így megbeszéltük,hogy utána ottalszom nála. Amikor ezt megígérte nekem akkor egy hatalmas veszekedés közepette voltunk,és azt mondja,azért ígérte csak meg hogy békénhagyjam,és előbb legyen vége a veszekedésnek. Szóval most végülis azt mondta a barátom,hogy ő az egyik haverjánál készül,és mivel ott lesz a cucca,ő ottalszik,majd ha felébred,hazamegy,és akkor találkozzunk. De nekem meg rosszulesik hogy megígért valamit nekem,aztán kiderül hogy csak mérgében..2010. dec. 15. 22:58
1/8 anonim válasza:
Hát ez kicsit fura nekem.Elhiszem, hogy rosszul esik.
De miért nem együtt mentek bulizni??Attól még tudna a haverjaival lenni....
Hány évesek vagytok?
2/8 A kérdező kommentje:
Nem egy a társaságunk,nem bulizunk együtt. 18 évesek,2 éve együtt.
2010. dec. 15. 23:14
3/8 anonim válasza:
Szerintem az a haverja egy lány...98.5% az esélye...
Különben nem hisztizne...
4/8 A kérdező kommentje:
Dehogy lány. Ismerem az egész társaságot,általában ennél a fiúnál alszik buli után.
2010. dec. 15. 23:26
5/8 anonim válasza:
fordult már elő ilyen hogy hisztiztél ilyen miatt? lehet hogy most kiborult nála a bili, és haverozni akar kicsit. hagyd rá, ha tényleg pasinál alszik, mármint tudjuk hogy haverjánál fog akkor nincs gond. de szerintem hozd fel neki ezt a témát, nyugodt hangnemben, és beszéld meg vele, hogy mi a probléma.
6/8 anonim válasza:
De ez nem normális sztem, hogy már 2éve együtt vagytok, és nem barátkoztok meg egymás társaságával...itt valami sántít...
7/8 anonim válasza:
elég fura. de minden veszekedés egy kapcsolatban idő húzás.mármint csak akkor ha tényeg szeretitek egymást
8/8 A kérdező kommentje:
Megvan mindkettőnknek a társasága úgy értem én szeretem az ő haverjait,ő is az én barátnőimet,de 2-3 hónaponta egyszer csapunk külön külön egy kan illetve csajbulit:) Szülinapkor,vagy még egy párral szoktunk együtt bulizni,de az ritkább,mert minden szabadidőnket együtt töltjük. Kell a kis szabadság néha.
2010. dec. 15. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!