Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az h szeretem a kalandokat? Most is van egy fiu akit bar mar reg ismerek most talizunk eloszor (penteken) szeretne "ugy" velem lenni es ami azt illeti en is. Meg tegyem?

Figyelt kérdés
aranyos a srac en meg reg nem voltam mar senkivel
2009. jan. 21. 19:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Hat ez csak tolled fugg ha megteszed e..ahogy te jonak latod..

de abba is gondolj bele,ha majd eljon az ideje,hogy komoly kapcsolatot akarsz...akkor megfogod-e banni azt,hogy tobb sraccal is voltal egyutt..?

sztem jol gondold at ezt meg,nem eri meg hamar elsietni a dolgokat:)sztem..

2009. jan. 21. 19:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy gondolod, nem hiszem, hogy fog befolyásolni az itt kapott válaszok, de ha megteszed, ne nagyon számíts rá, hogy tartós lesz a kapcsolat - ha mindketten csak kalandot szeretnétek, akkor tedd.

Én azt szoktam mondnai, buli a szex, de olyannal, akit szeretek, és akivel már összeszoktunk

2009. jan. 21. 19:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Gondolj bele,majd ha igazán szerelmes leszel egy srácba és megkérdi,hogy hány pasival voltál már együtt...tegyük fel nem most ,hanem pár év múlva...

A legtöbb pasi olyan csajt keres komoly,akár életreszóló kapcsolatra,aki kevés,vagy 0 pasival volt együtt...ha beköpsz egy nagy számot...nos nemtudom...nemfogod cikinek érezni?Vagy inkább hazudni fogsz?Ha most kihagyod ezt a srácot már 1el kevesebbet mondhatsz.De hát te tudod.Nekem mongyuk nemkéne olyan csaj aki össze vissza fexik pasikkal.Szerintem egy nő tartogassa magát,neadja oda magát bármelyik helyes jöttmentnek.inkább csak annak a ár férfinek akiket tényleg szeret élete folyamán.

Én igylátom

2009. jan. 22. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!