Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az h szeretem a kalandokat? Most is van egy fiu akit bar mar reg ismerek most talizunk eloszor (penteken) szeretne "ugy" velem lenni es ami azt illeti en is. Meg tegyem?
Hat ez csak tolled fugg ha megteszed e..ahogy te jonak latod..
de abba is gondolj bele,ha majd eljon az ideje,hogy komoly kapcsolatot akarsz...akkor megfogod-e banni azt,hogy tobb sraccal is voltal egyutt..?
sztem jol gondold at ezt meg,nem eri meg hamar elsietni a dolgokat:)sztem..
Ahogy gondolod, nem hiszem, hogy fog befolyásolni az itt kapott válaszok, de ha megteszed, ne nagyon számíts rá, hogy tartós lesz a kapcsolat - ha mindketten csak kalandot szeretnétek, akkor tedd.
Én azt szoktam mondnai, buli a szex, de olyannal, akit szeretek, és akivel már összeszoktunk
Gondolj bele,majd ha igazán szerelmes leszel egy srácba és megkérdi,hogy hány pasival voltál már együtt...tegyük fel nem most ,hanem pár év múlva...
A legtöbb pasi olyan csajt keres komoly,akár életreszóló kapcsolatra,aki kevés,vagy 0 pasival volt együtt...ha beköpsz egy nagy számot...nos nemtudom...nemfogod cikinek érezni?Vagy inkább hazudni fogsz?Ha most kihagyod ezt a srácot már 1el kevesebbet mondhatsz.De hát te tudod.Nekem mongyuk nemkéne olyan csaj aki össze vissza fexik pasikkal.Szerintem egy nő tartogassa magát,neadja oda magát bármelyik helyes jöttmentnek.inkább csak annak a ár férfinek akiket tényleg szeret élete folyamán.
Én igylátom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!