Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek meleg vagyok, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek meleg vagyok, de nem szeretném, feleséget és gyerekeket akarok, hogy tudom magam kigyógyítani ebből?

Figyelt kérdés
a félek meleg vagyok azt jelenti, hogy egy lánnyal sem jött össze semmi, fantáziálok férfiakról és jobban izgat mint amikor nőkre gondolok, de nem akarok férfit, nőt akarok, én nem akarok kitaszított b..i lenni, és tényleg normális életet akarok, lehetséges az hogy így is feltud izgatni egy nő? és nem lankadok le?köszi a válaszokat
2009. jan. 21. 14:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
35%

Nincs szánalmasabb egy melegnél,aki nem tudja elfogadni magát!

Az ilyennek sosem alakul ki a felnőtt személyisége.

Örökre gyerek akarsz maradni,megfelelni mindenkinek,mint egy iskolás gyerek.

2014. nov. 16. 00:07
 22/23 anonim ***** válasza:

Igen, 20-as, mert ez egy betegség. De a beteg embereket is elfogadjuk, ők is élhetnek teljes értékű életet.

Ha valaki autista, őt is elfogadjuk és szeretjük, minden lehetőséget megadunk neki a teljes értékű élethez attól függetlenül, hogy beteg.

2017. ápr. 30. 17:21
 23/23 anonim ***** válasza:

Te jó ég, ne hasonlítsd már ahhoz, hogy valaki autista vagy a f*rok jön be neki pasi létére!

Voltak olyan tesztek, ahol megmondták valakiről, hogy meleg-e vagy heteró, ugyanis a szervezet egy hormont termel ha valaki számara izgatót vagy undorítót lát (igen, ez a toleráns heteróknál is működött!).

A "gyógyítással" kapcsolatban meg annyit mondok, hogy a stucc-politikát folytató, engedelmes, meleg "kisiskolások", akiket a katolikus és/vagy konzervatív családjuk befolyásol... Nos, ők azok, akik öt-tíz-tizenöt évvel később elválnak a feleségüktől, látszólag "ok nélkül"... Akár van gyerek, akár nincs.

A homoszexualitás nem betegség, azt sem mondom, hogy öröklődik, nem a génekben, hanem a DNS-ben van, akármennyire küszködsz, mégha észrevétlenül is tör fel, akkor sem tudod ELNYOMNI örökké.

A nagyonokos 36-os pasinak meg annyit mondanék, hogy az maximum kíváncsiság volt...

Ugyanakkor vannak heterók, akik végül beleszeretnek valakibe a saját nemükből, de a többiel ugyanúgy "taszítóak" számára..

Egyedül a heterók ilyen mániákusak, hogy "kötsög, bu*i, f*sszopó" stb, hogy csak párat említsek.

De mondok példát: olyan szép az a lány, miért azzal a ronda sráccal van? MERT SZERETI!

Olyan helyes az a srác, miérz azzal a csúnya lánnyal jár? MERT SZERELMES BELÉ!

A foci csapat kapitánya egy fiúval jár! Ez van, őt szereti!

A könyvmoly lány a punk csajjal. Szerelem!

Ez van. Én többre értékelem azt, aki nem heteró, meet 90%-ban biztos, hogy SOKKAL TOLERÁNSABB.

Nem azt kell nézni, hogy farka vagy puncija van basszus, hanem hogy milyen is az, akibe beleszeretett.

19/Lány/PÁNSZEX.

2018. jún. 11. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!