Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek meleg vagyok, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek meleg vagyok, de nem szeretném, feleséget és gyerekeket akarok, hogy tudom magam kigyógyítani ebből?

Figyelt kérdés
a félek meleg vagyok azt jelenti, hogy egy lánnyal sem jött össze semmi, fantáziálok férfiakról és jobban izgat mint amikor nőkre gondolok, de nem akarok férfit, nőt akarok, én nem akarok kitaszított b..i lenni, és tényleg normális életet akarok, lehetséges az hogy így is feltud izgatni egy nő? és nem lankadok le?köszi a válaszokat
2009. jan. 21. 14:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
43%

Kedves előttem szólóhoz, én 36 éves vagyok, és biszexuális voltam. A másik nem iránti vonzódásomat 14-15 éves korom óta fojtom, vagyis jelenleg teljes értékű hetero vagyok, és nem is foglalkoztat a saját nemem!

Ja és van gyerekem is!:)

Az emberi agy, sokkal többre képes mint azt te hiszed!

És ez nem hülyeség, olvasd el az utolsó cikkemet amit adtam!

Maga Dr Spritzer állítja, hogy gyógyítható!

Csak a mai politika miatt ez nem kaphat hangot!

Legalább olvasd el mielőtt a másik embert lehülyézed!

Ssia!

2009. jan. 21. 16:39
 12/23 anonim ***** válasza:
4%
Nem tudok írni?
2009. jan. 21. 16:39
 13/23 anonim ***** válasza:
94%

Nem hiszek neki. ilyen "orvosokkal" tele a padlás, akik kitalálnak vmi hülyeséget, mint pl ezt is, hogy a homokosságot ki lehet verni a fejünkből. néphülyítő, szcientológus, vagy álszent keresztény kártevők ezek mind. (lásd Lenkey-t meg a "csodavitaminjait".)

Próbálna engem, mint heterót a csodadokid meggyőzni arról, hogy leszbikus vagyok valójában, hát azt hiszem csúfos kudarcot vallana. az elfojtásról pedig annyit, hogy felfedeztem egy elég érdekes ellentmondást abban amit írtál: azt írod, hogy kamaszkorod óta elfojtod magadban a biszex hajlamodat, és azóta teljes hetero vagy. nem vagy az, mert itt jön a fonák a történetben, hogy elfojtod. szerény pszichológiai tanulmányaimra építve érvemet elmesélem neked, hogy amit elfojtunk, az attól még bennünk van, és a tudatalattinkban emészt minket szép lassacskán föl, az álmainkban meg előtör. így pl kizártnak hiszem, hogy ne álmodnál pasikkal való szexuális érintkezésről..

Kedves kérdező! élj úgy ahogy neked jó! ne fojtsd el a melegséged, ha bebizonyosodik, hogy az vagy, mert azzal a személyiségedet tagadnád meg. telges értékű életet tudsz te attól élni, hogy meleg vagy, és fogsz is.

2009. jan. 21. 17:08
 14/23 anonim ***** válasza:
9%

Az én elveimben a személyiség a nemiségtől el van választva, mi emberek többek vagyunk ennél! Nem, téged nem győzne meg mert te egészséges vagy. Az hogy kinek hiszel az a te dolgod, viszont a genetikai hátteret már azok is cáfolják, akik idáig a legnagyobb fennhangon kiáltották világgá hogy ez bizony velünk született dolog!

(mellesleg a gyengébbek kedvéért linkelem újra:

[link] tessék olvasni!)

És igen is gyógyítható lehetne, ha a politika hagyná! Hol vagyunk a középkorban? Ha valaki valami újjal rukkol elő, ráadásul az a személy, aki maga vonta ezt annak idején kétségbe, azt eltemetik, megkövezik, a média által?

Nos, engemet ne merj bu-zeránsnak nevezni, mert nem vagyok az! A másik dolog, hogy kb 10 éve nem voltak olyan álmaim amikben a saját nememmel lettem volna. És nem emészt semmi, csak a hozzád hasonló mentalitású, begyöpösödött, az új dolgok felé nyitni képtelen emberek! ÜDV!

2009. jan. 21. 17:30
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

nekem volt csajom nemrég pont arrol beszélt hogy ő egy meleg pasihoz akar hozzámenni.mert a házasságok többsége kudarccal végződik, megcsalás megromlik a dolog. így, nincs megcsalás minden ki azzal szexel akivel akar. de mégis lehet családja. és a melegekkel jobban kilehet jönni. kérdeztük hogy akkor a gyerek hogy lesz megoldva, azt mondta gyereke akárkitől lehet.

tehát a lényeg mit ebből kiakartam hozni,hogy vannak olyan csajok akik igy gondolkodnak, ilyet kéne keressél.

vagy megadom a számát.:D

amugy hány éves vagy?

mert lehet ez csak átmeneti.

én is összezavarodtam 16 évesen hogy lehet hogy meleg vagyok, végül beletörödtem. fiukkal voltam.(akármilyen undoritó,nem kell egyből leoltani, így éreztem akkor) és késöbb rájöttem hogy sokkal inkább vagyok biszex mint b uzi. szeritnem ezek a dolgok alakulnak és végül tudni fogod hova tartozol.

2009. jan. 21. 17:31
 16/23 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! segítettetek, abban, hogy ez az egész lehet elhatározás kérdése is! tényleg köszönöm

egyébként 23 vagyok

2009. jan. 21. 18:21
 17/23 anonim ***** válasza:
82%

A kommentelőknek: ez nem fórum, erre az oldal karbantartói is figyelmeztetnek.

A kérdezőnek: én vagyok az, aki azt írta, h légy őszinte a lánnyal (15:25-kor), és találd meg azt, aki el tud így is fogadni.

Ehhez meg a többi kommenthez még annyit szeretnék fűzni kiegészítésként, h lehet, h van olyan lány is, aki ezt épp így nem tudja magában elrendezni. Ha ilyet találsz, akkor tán tényleg vele jársz a legjobban. :)

A lényeg tényleg az őszinteség, na meg az, h légy határozott, és ne add fel!

2009. jan. 21. 20:06
 18/23 anonim válasza:
Ha elhatározás kérdése lenne, nem lenne ennyi meleg...Van egy meleg barátom, aki ugyanilyen problémákkal küzdött, végül belátta, h semmi értelme nincs megtagadni önmagát. Azóta boldogan él a párjával és maximálisan támogatom őket a családjával és a többi barátjával együtt, mert a szeretet feltétel nélküli (vagyis annak kéne lennie..) Ezt belül érzi az ember. A lényeg, h add önmagad, mert azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne.
2013. jan. 28. 00:26
 19/23 anonim válasza:

Ki tudná nekem megmondani, hogy ki írta ezt a bejegyzést?

Legyen valaki olyan szives, ha tudja, kérem írjon nekem üzenetben.

Kedves előttem szólóhoz, én 36 éves vagyok, és biszexuális voltam. A másik nem iránti vonzódásomat 14-15 éves korom óta fojtom, vagyis jelenleg teljes értékű hetero vagyok, és nem is foglalkoztat a saját nemem!

Ja és van gyerekem is!:)

Az emberi agy, sokkal többre képes mint azt te hiszed!

És ez nem hülyeség, olvasd el az utolsó cikkemet amit adtam!

Maga Dr Spritzer állítja, hogy gyógyítható!

Csak a mai politika miatt ez nem kaphat hangot!

Legalább olvasd el mielőtt a másik embert lehülyézed!

Ssia!

2013. márc. 10. 15:16
 20/23 anonim válasza:
úgy csináltok mintha ez egy betegség lenne...
2014. máj. 1. 01:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!