Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti mit vesztek a barátotoknak karácsonyra?

Figyelt kérdés
Kort, nemet és mióta vagytok együtt? Köszi :)
2010. dec. 13. 15:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kötöttem egy extra hosszú sálat gyönyörű fonalból, és hónapok óta összespórolgattam neki egy csúcskategóriás telefonra, amire állandóan csorgatta a nyálát.

21 évesek vagyunk, a vőlegényem az illető, nem csak a pasim. :)

2010. dec. 13. 17:06
 12/17 anonim ***** válasza:

"2 éves évfordulóra engem kapott a barátom.20000Ft-ba került;)

"

Hát nincs valami nagy reálérték.

2010. dec. 13. 17:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Szép fekete fűző,combfix..meg ami hozzá kell..Pezsgő,meg csináltam sütit..azért ez nem olcsó..
2010. dec. 13. 17:35
 14/17 anonim ***** válasza:

hát még nemtudom pontosan mit is vegyek neki. az biztos, h naptárat csinálok neki a közös képeinkből, többi meg majd kiderül. tavaly asszem parfümöt meg távirányítós autót kapott, azelőtt meg ezüstkarkötőt. az a baj, h a szülinapja 16.-án van, szal arra is ki kellene találnom vmit :S:)

22/N, ő 23, több mint 2 éve együtt

2010. dec. 13. 17:37
 15/17 anonim ***** válasza:
sütöttem neki sütit, cuki kulcstartó, ami őt szimbolizálja, csoki és mellé egy gyönyörű szerelmes levél- ezeket küldöm neki , mert távkapcs
2010. dec. 13. 18:20
 16/17 anonim ***** válasza:

56%-os, ma 16:37

Én vagyok az, akinek írtad. Nálam a szüzesség elveszítése nagy dolognak számított, nem tudom nálad hogy működnek ezek a dolgok. Írtam, hogy még vettem neki ajándékot. Egyébként nem hiszem hogy az egész karácsonynak arról kell szólnia, hogy ki milyen drága ajándékot vesz. Mindig olyat kapott amire éppen szüksége volt, vagy sajnálta magának megvenni. Amikor a törölközőt vettem neki, azon panaszkodott előtte hogy nincs egy normális törölközője, csak nincs ideje elmenni venni, ugyanis dolgozik, tanul, hulla fáradt és nincs kedve nagyon vásárolgatni menni. Most ahogy írtam a whiskyt imádja, csak sajnálja megvenni magának, mert nem olcsó. De ezt is írtam hogy legalábbis számunkra nem olcsó, lehet hogy neked a bőröd alatt is pénz van, ezt nem tudhatom. Visszatérve a témához, nagyon is szép ajándék volt hogy engem kapott meg akkor, nagyon szép és romantikus volt az egész, úgyhogy 100x jobban megérte, mint akármilyen más ajándék. Akármilyen hihetetlen, mi nem a pénzre megyünk hanem a szeretetre. Ha van rá mód hogy drágább ajándékot vegyünk egymásnak, akkor megtesszük, ha meg nem akkor meg maradnak az apróságok. Kinek a pap, kinek a papné..

2010. dec. 13. 21:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Ezt kár volt leírnod. Én alapban elítélem az ajándékozást, a hozzászólásom pedig szarkazmus volt.
2010. dec. 13. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!