Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előbb ismerjünk meg valakit aztán járjunk vele, vagy fordítva?
Járás előtt ismerd meg annyira, hogy még jobban meg akard ismerni majd a kapcsolatotok során.
Szerintem ez a legpontosabb arra hogy leírjam a legjobb módszert.
kezdetnek én a sexet tartom jónak és hazsnosnak, aztán ha az stimmel, akkro mehet az ismerkedés ..
ha meg az nem stimmel, akkor úgyis kár a gázért, csak időveszteség
Én nem tudok úgy ismerkedni, hogy pl. egy tök ismeretlen rám ír iwiwen hogy találkozzunk, vagy discoba beszéltünk két szót megszerzi a számom stb... már volt ilyenben részem, borzalom volt... soha többet (ezért tartom a társkeresőket is hülyeségnek - a magam számára).
Az már más kérdés, hogy valakivel egy helyen laktok (pl. faluban) és már régóta ismeritek egymást látásból, meg hallomásból...és úgy megismerkedtek...vagy már régebb óta ismeritek egymást, haverok vagytok, nekem mindig csak ez a két utóbbi dolog jött be, csak így lettem szerelmes, vad idegenbe sose...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!