Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok, mit remélhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, mit remélhet egy olyan srác, akit 1,5 év alatt 6x küldtem el? (pár emlékezetesebb alkalom ismertetése)

Figyelt kérdés
A sztori igen bonyolult, ugyanis a szóban forgó lovag miután megtudta, hogy van barátom, egyik barátnőmmel jött össze 2 teljes hét erejéig, majd egy kis intermezzo után egy másik lánnyal. Igaz, 3 nappal később kitalálta, szerelmes belém és tetszem neki, de nem akar elszakítani a barátomtól. Akkor koptattam, azonban egy házibulin csókolóztunk, ezután megint elküldtem, felismerve, ez így nem helyes. De sajnos nem fogta fel, mivel újra felbukkant pár hónap múlva. Akkor találkoztunk, mint két haver, de őt ez kellemetlenül érintette (pedig épp akkor költözött össze a barátnőjével!). Összevesztünk, mivel kb. kijelentette,hogy örömmel venné, ha a szeretője lennék. (ennyit a nagy szerelemről XD). Természetesen elküldtem és pár hónapig ismét nem beszéltünk, ám most újra jelentkezett. Mit akarhat vajon még ezek után?
2010. dec. 12. 20:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
hát gondolom már érzi, hogy kezded megadni magad :D
2010. dec. 12. 20:34
 12/15 A kérdező kommentje:
nem terveztem :)
2010. dec. 12. 20:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Az a csók már elég, hogy vegyes jelzéseket adj.
2010. dec. 12. 20:51
 14/15 A kérdező kommentje:
tény, hogy barom voltam :S
2010. dec. 12. 21:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Te vagy a h*lye mert áltatod a srácot! CSókolozni vele, meg találkoztunk, mint haverok... Meg vagy te húzatva? Aztán még csodálkozol, hogy lóg rajtad! NO COMMENT! Szakíts meg vele minden kapcsolatot végleg, s akkor talán békén hagy!

Ez kész... XD

2010. dec. 13. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!