Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a szakító okok amiért elhagynád a párod, miközben még mindig nagyon szereted?

Figyelt kérdés
Gondolok itt pl olyasmire ,hogy : a barátai fontosabbak neki , sokszor hazudik/füllent ,kevés találkozás ..
2010. dec. 12. 11:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

és pl ha kiderülne hogy egy drogos?(kb 8hónap együttlét) és megigéri ,hogy leszokik? de előtte már többször hazudott és nem hiszed el neki hogy próbál leszokni..

mit tennétek?:/

2010. dec. 12. 17:54
 12/16 anonim ***** válasza:
56%
Drogból van vagy nxolcezer fajta, nagyon nem mindegy, hogy mondjuk hernyós, aki szúrja magát, vagy pl. füvezik néha, aminél 50-szer rosszabb lenne, ha pl. inna.
2010. dec. 12. 18:52
 13/16 anonim ***** válasza:
x=Y
2010. dec. 12. 18:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha megütne. Persze ha nem a játék része, hanem komoly ütés.
2010. dec. 13. 03:00
 15/16 anonim ***** válasza:

OFF:

Megint itt az a baromság, hogy a fű jobb, mint a pia. Persze, annak jobb, aki ALKALOMADTÁN(!), mikor lehetősége lenne berúgni, inkább elszív egy füves cigit (mondjuk hétvégente, vagy kéthetente). Annak tényleg jobb.

De ha már valaki napi rendszerességgel csinálja, vagy 2-3 naponta, abba már semmi nincs, ami jobb lenne. És sajnálatos módon ezt rengeteg tapasztalattal meg tudom erősíteni, köztük van a sajátom is.

Hát, ez így már nehéz kérdés. Egy laikusnak sokkal nehezebb elfogadni a drogok világát, nem lát bele, nem tudja az okokat, nem ismeri a pontos hatásokat (pl. lehet nem is olyan rossz valójában, mint a médiában hangoztatják)... Ha nem lettem volna körülvéve ilyen emberekkel, és nem tapasztaltam volna meg a saját bőrömön ezt-azt a drogokkal kapcsolatban, akkor tuti, hogy elhajtanám a fickót. Úgy lennék vele, hogy drogozik? Akkor biztos lop, csal, hazudik, hogy legyen pénze mindig drogra, biztos egy érzéketlen állat, akit senki és semmi nem érdekli az adagján kívül. Valamint fennáll a veszélye, hogy bármikor lebukhat, és akkor - tegyük fel - éppen vele vagyok, engem is belevesznek a balhéba, nem akarok felesleges idegességet, stresszt egy ilyen ember miatt.

Így, hogy nagyjából tisztában vagyok a dolgokkal, azzal is, hogy az nem gáz, ha néha elszív egy füves cigit - de az már gáz, ha naponta teszi, vagy keményebb dolgokat használ -, azzal is, hogy hogyan viselkednek ezek az emberek, milyenek valójában és milyenek lesznek drog hatása alatt, hogyan zajlik az egész "aktus"... Szóval elég sok mindennel. És így már nem feltétlenül várnám el a barátomtól, hogy "szokj le, mert elhagylak!". Ilyen nincs, nem fogja megtenni, amíg saját magától úgy nem érzi, hogy nincs rá szüksége, már nem esik neki jól, talál hasznosabb dolgokat, amire tudja költeni a pénzét, vagy akármilyen indok előjön (DE csakis a saját agyából, saját akaratából), ami miatt leszokhat. Természetesen nem örülnék neki, ha a barátom ilyen lenne, mert veszélyes dolog fizikailag, pszichikailag, meg jön a police, meg minden ilyesmi, de megérteném, ha ismerném a rászokás okát, ha látnám, hogy nem csinál semmi rosszat (pl. nem vandálkodik drog hatása alatt, vagy nem csal meg). Szóval ezt így elég bonyolult elmagyarázni, nem valószínű, hogy laikus ember ezt megérti, és ha te az vagy, te sem fogod. Nem is várom el, mert a drog tényleg rossz, az alkohol is rossz. Csak nem biztos, hogy az emberek is rosszak, akik élnek velük........

2010. dec. 13. 07:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Sztem keresned kellene egy normális srácot. Aki nem drogos és nem is iszik. Hidd el van még ilyen.
2010. dec. 18. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!