Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátomnak Karácsonyra, akit az infón kívül nem érdekel semmi s én ahhoz nem értek? :-S
Nagyon nehez neki vasarolni es mar ket ev alatt minden otletemet kiapasztottam. Csak az infoormatikanak el, nala az elso dolog a minoseg es az uj technika, oltoszkodesre nem ad, parfumoket nem szereti, ekszert nem hord, regebb sportolt- meg most is biciklizik, de az mar van egy extra neki... s az elve a HASZNOSSAG, tehat nem szeret semmi olyant mint pl fenykep vagy emlektargyak... Mar kapott penztalcat, karorat-sportos, ferfiast, polot, cipot, aram atalakitot-autoba....kerlek segitsetek.
19\L
Ja, olvasni szeret, de nincs sok ideje ra es mar amugyis kapott konyvet a tesomtol. En is kaptam mar tole RAM-ot a szamitogepembe, memoriakartyat a telefonomba, telefont, digitalis kepvetitot s ilyeneket.... tehat ebbol mar latszik a stilusa, HTC Desiret vett maganak, Sony laptopot, Canon 400D fenykepezogepet... ezekkel nem tudok versenyezni es ot csak az ilyenek erdeklik....
a kozos kepeken s az ilyesmiken mar tulleptunk, 2eve vagyunk egyutt es egyutt is lakunk.
Teljesen tanacstalan vagyok.
Ha GNU/Linux-parti, akkor [link] En baratnomtol szuletesnapomra kaptam egy Tuxos konyhai kotenyt, es nagyon orultem neki :)
Egyebkent tenyleg valami egyszeru kis gadgetet, ami elegge nerd, es emlekezteti ot arra, hogy torodsz vele. Szerintem ez a legjobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!