Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora baj ha egy 23 éves fiunak a 16-18 éves lányok tetszenek?
Hát a 18 még elmegy...
Ne kezdj annál fiatalabbnál, aki még azt sem tudja, hogy mi az az óvszer, és éli naívan a kis tinivilágát.
Majd rájössz, hogy a szerelemben nem az a lényeg, hogy ki tetszik és ki nem, ki hogy néz ki. Az értelmes, intelligens nőkre fogsz majd te is bukni.
Nem beszélnék amúgy a fiatalabb korosztály ellen, de sok mindent nem tudnak, tán ezért is izgatnak ők jobban téged.
Köszönöm az összes választ.
Amúgy valószínüleg azért az ilyen fiatal lányok tetszenek mert nekem a kicsi formas mell, lapos has(nem kockás!), kicsi fenek, baba arc quatro összeállítás jön be, ez pedig leginkább ebben a korosztályban fordul elő eddigi tapasztalataim szerint. Mindenesetre, hála a géneknek, rendszeresen néznek 19-20 évesnek, úgyhogy az itteni kommentek alapján talán még egy 16 éves lánnyal is megpróbálkozhatnék:)
Normális dolog.
Nekem csak idosebb pasi kellene!
A nőideál abban a korosztályban már más. Barátnőm utálja, hogy olyan kis pici és aranyos, mert szerinte a férfiaknak ez nem jön be.
Hidd el van elég babaarcú lány a te korosztályodban is, minthogy én 15 évesen már egyetemistának néztem ki (ami nagyon szörnyű volt, hisz a korosztályomat nem érdekeltem, csak a 24-25 éveseket).
Aki meg járni kezdene veled, 99%-ban divatból csinálná, és hogy felvágjon.
Az nem gond, ha tetszenek - nekem is :D (21 vagyok)
Ha valóban agyilag is 23 vagy, akkor biztosan észrevetted már, hogy a 16 évesek eléggé sekélyesek még "gondolkodásügyileg" - azaz egy 16 éves csaj csak akkor tud igazán mentálisan is kielégíteni, ha mondjuk egy kicsit koraérett.
Persze minden attól függ, hogy te mire hajtasz inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!