Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire furcsa ez a dolog?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel most ismerkedünk stb és kitudja talán még lehet belőle valami.Én 176 magas vagyok Ő 173 szóval úgy kb egymagasak vagyunk.Eddig mindig csak kisebb bnőim voltak.... Szerintetek nemgáz ha a pasi és a csaj ugyanakkora?2010. dec. 9. 20:06
1/6 anonim válasza:
az lenne a gáz, ha a csaj magasabb lenne nálad. legalább is szerintem inkább a csaj legyen alacsonyabb,az hogy ugyanolyan magasak vagytok azzal nincs semmi gond.
2/6 anonim válasza:
Mondok neked valamit: elmehetsz a fenébe a hülye kérdéseddel. Végy rólam példát, én már szedelődzködök a fenébe a hülye válaszommal.
3/6 anonim válasza:
2. vagyok. Bocsánat, nem akartam ilyen durva lenni. Attól én még megyek...
4/6 A kérdező kommentje:
hát igen csak elég ha pl magassarkúbavan máris kicsit magasabb.....
2010. dec. 9. 20:13
5/6 szamo77d válasza:
Emiatt aztán végképp ne szorongjál, örüljél az alakulóban
lévő kapcsolatodnak, a kislánynak, a fiatalságodnak! Csak
menjetek szépen kézenfogva az utcán és meglátod, olyan boldog leszel, hogy nem is igaz!
6/6 A kérdező kommentje:
Hát lehetséges :P Majd kiderül :)
2010. dec. 9. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!