Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a barátom túl romantikus?

Figyelt kérdés
2009. jan. 19. 21:58
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

jó persze persze tudom, őszintén megbeszélni meg minden,

de ezzel megbántanám! azt pedig nagyon nem szeretném...

2009. jan. 19. 21:58
 2/14 anonim ***** válasza:
69%

már a romantikát sem birják a nők...

egy emeber nem fog megválltozni aki romantikus annak nehéz nem annak lenni. ha neked ez nem jön be, keress mást, mert tényleg nincs értelme. megválltozni nem fog, és ha visszakell fognia magát nem fogja magát jól érezni.

én is ilyen lánnyal jártam, de nekem tetszett.

2009. jan. 19. 22:03
 3/14 A kérdező kommentje:

nem szeretheti mindenki ugyanazt, én viszont a barátomat nagyon és emiatt nem fogok vele szakítani.

csak mondom, én nem bukom a túlzott romantikára

de azért köszi a választ!:)

2009. jan. 19. 22:13
 4/14 anonim ***** válasza:
24%
ez a rossz a mai lányok elrontanak minket férfiakat és majd a végén eza szex ben is meg fog jelenülni !!!
2009. jan. 19. 22:19
 5/14 anonim ***** válasza:
53%

Tisztázzunk valamit.

Minden nő vágyik a romantikára.

Kész. Aki ezt nem ismeri el, az vagy nem nő, vagy nem ismeri önmagát.

De nem mindegy, hogy milyenre. Pl. nekem romantikus az, ha a barátom reggel az ajtó előtt hagy egy egész kosár narancsot, mert tudja, hogy megveszek érte, és legszívesebben csak azt reggeliznék. Romantikus, ha levelet hagy, vagy a kedvenc virágomat adja.

De bennem semmit nem mozgat meg egy gyertyafényes vacsora, vagy holdfényes séta a parkban.

A nők igénylik a romantikát, de minthogy a nők sem ugyanolyak, nem nyújthatják a férfiak sem mindig ugyanazt a 'szolgáltatást'. Nem adhatnak az ötödik lánynak is mindig egy szál vörös rózsát...

2009. jan. 19. 22:46
 6/14 anonim ***** válasza:
40%

vagy a végén már csak a szex fog kelleni. :D

ez vicc.

2009. jan. 19. 22:47
 7/14 anonim ***** válasza:
57%

Jajj, elnézést a kérdésedre nem is válaszoltam:)

Nekem is ez volt a bajom az első szerelmemmel, de ő alapból ilyen volt, és nem nagyon lehetett rajta változtatni. Még szerencse, hogy nem jöttünk össze külső okok miatt.

Ha érti miről beszélsz, akkor csak kedveskedni próbál, tehát változtatható. Ha nem, vagy csodálkozik rajta, akkor sajnos így kell elfogadni-vagy nem.

2009. jan. 19. 22:51
 8/14 anonim ***** válasza:
19%
rúgd szájba...
2009. jan. 19. 23:03
 9/14 anonim ***** válasza:
83%

Örülj neki, vagy ha nem tetszik, add nekem a romantikus részét! :)

Mit értesz túlzott romantika alatt?

(az én férjem romantikusnak vallja magát, bár az elmúlt 8 évben jó, ha 4-szer kaptam tőle virágot, vagy önzetlen kedveskedést)

2009. jan. 19. 23:11
 10/14 anonim ***** válasza:
54%
komolyan, szerinted??? Azon kivul, hogy megmondod neki, hogy bocs, nem szeretem a romantikat, mi a franccot tusz csinalni?? Mar te is valaszoltal a kerdesre, elhagyni nem akarod, akkor oldjatok meg. Tudod, mi az a kommunikacio, szoktad csinalni?? Nyisd ki a szad es szepen beszelj vele, nem hiszem el, hogy ilyet kerdezel.
2009. jan. 19. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!