Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert sertodik meg a baratnom mindig, ha nekem rossz kedvem van?
Nekem ez természetesnek tűnik. Egy kapcsolatban lévő lánynak a másik jóléte a legfontosabb, megsértődik, mert azt hiszi miatta van, és idegesíti a komorságod.
Ha rosszul érzed magad, inkább ne is találkozz vele.
Szia!:)
Aranyos a barátnőd...én és a barátom is osztálytársak vagyunk és Neki is van,hogy rossz kedve van,de többnyire nagyon vidám hála Istennek,amit magamnak köszönhetek-ő mondja:) Ha valami gondja van,akkor sem viselkedik velem bunkón vagy hogy mondjam,megkérdezem kedvesen mi nyomja és ha azt mondja semmi,egyszerűen nem tudok mit tenni,de természetesen nem duzzogok,mert ahogy írtad mindenkinek van rossz és jó napja.Olyankor egyszerűen hagyom és nap végén már egy igen-igen vidám,és kedves sms-t ír és hogy mennyire szeret.De van,hogy eljön azért is,hogy lássam rajta,hogy boldog és ismét jó a kedve:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!