Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert sertodik meg a baratnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert sertodik meg a baratnom mindig, ha nekem rossz kedvem van?

Figyelt kérdés
Egyszeruen nemertem... minden embernek van jo meg rossz napja... nem tudok csak ugy kenyszerbol mosolyogni.. mindig ez van,h allitolag ha rossz a kedvem, akkor szotlan vagyok, meg nem is torodok vele.... ha nem torodnek vele, akkor nem is jarnak vele... es mar 1 eves es 1 honapos a kapcsink
2009. jan. 19. 19:50
 1/9 anonim ***** válasza:
ez egy női szeszély:D Ezt igazán nem lehet megmagyarázni. ha az én kedvesemnek rossz kedve van akkor nem kell sok hogy nekem is az legyen. Nem tom ez valami hülye női szokás. 19/L
2009. jan. 19. 19:52
 2/9 A kérdező kommentje:
jaja... ha nekem rossz, akkor mar neki is, es durcaskodik... :D
2009. jan. 19. 19:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem ez természetesnek tűnik. Egy kapcsolatban lévő lánynak a másik jóléte a legfontosabb, megsértődik, mert azt hiszi miatta van, és idegesíti a komorságod.

Ha rosszul érzed magad, inkább ne is találkozz vele.

2009. jan. 19. 19:54
 4/9 A kérdező kommentje:
figyuka, osztalytarsak vagyunk, es ma pl.: a szar jegyeim miatt volt rossz kedvem... es ezt miert nem tudja felfogni?
2009. jan. 19. 19:56
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

Szia!:)

Aranyos a barátnőd...én és a barátom is osztálytársak vagyunk és Neki is van,hogy rossz kedve van,de többnyire nagyon vidám hála Istennek,amit magamnak köszönhetek-ő mondja:) Ha valami gondja van,akkor sem viselkedik velem bunkón vagy hogy mondjam,megkérdezem kedvesen mi nyomja és ha azt mondja semmi,egyszerűen nem tudok mit tenni,de természetesen nem duzzogok,mert ahogy írtad mindenkinek van rossz és jó napja.Olyankor egyszerűen hagyom és nap végén már egy igen-igen vidám,és kedves sms-t ír és hogy mennyire szeret.De van,hogy eljön azért is,hogy lássam rajta,hogy boldog és ismét jó a kedve:)!

2009. jan. 19. 20:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Ilyenek. Pedig azért néha mi is megérdemelhetnénk egy kis megértést...
2009. jan. 19. 21:51
 7/9 anonim ***** válasza:
igen ez valóban egy hülye női szokás, én pl nem tudom elvieselni, ha mellettem vkinek rosszkedve van, legyen ez a btom, avgy vki a baráti társaságomból....sajnos ezt meg kell szoknod :D
2009. jan. 19. 23:05
 8/9 anonim ***** válasza:

ci

li

2009. jan. 19. 23:16
 9/9 anonim ***** válasza:
mert önző
2009. márc. 10. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!