Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Mit néztek meg először egy fiún? Pl. Ha utcán mentek és bejön nektek
Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 17:44
11/15 anonim válasza:
cipö,arc test.Ebben a sorrendben
13/15 A kérdező kommentje:
már m1..basztma utánnamenni..xDDD a szemfelettgyőzedelmeskedett a lelki/testifáradtság:DDDDD
2010. dec. 15. 21:36
14/15 anonim válasza:
Hm, hát ha úgy van, hogy jócsaj, de van barátnőm, akit szeretek, akkor le se sz.rom. Meg a barátnőm le is tépné a tökömet. :DDD
15/15 anonim válasza:
Nekem van baratom eleg regota, de mostanaban masik busszal jarok suliba, ahol mindennap szemezek egy tok aranyos sraccal.*-* Mar kideritettem ki o, meg hol lakik, de kiderult, hogy 2 evvel fiatalabb nalam, meg amugy is a baratomat szeretem. En ezen a buszos fiun eloszor a szemeit neztem meg, az arcat, meg a hajat, aztan mentem lejjebb. Eleg helyes gyerek amugy, de hat a korkulonbseg az korkulonbseg, meg almomban sem csalnam meg a baratomat. Azt nem tudom, hogy o megteszi-e :D De hat o dolga, legfeljebb akkor megmondja, hogy mar nem szeret, es elmegy csajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!